Alisheryia and the Ascended Dragon Collective via Galaxygirl, June 13, 2020

 

Alisheryia and the Ascended Dragon Collective via Galaxygirl, June 13, 2020 – Sananda

 

Alisheryia och det Uppstigna Drakkollektivet 13.06.2020

Vi är de Uppstigna Drakarna. Vi talar som en. Mycket eld av förändringar brinner på er ytvärld i detta nu. Var inte rädda. Dimridåerna upplöses i de uppenbara illusioner som de har varit. Jorden har varit ett fångläger under eoner och detta ska åtgärdas. Ni har varit fängslada av lägre vibrationsprogram. Detta skall avslutas. Vi drakar har arbetat i etrarna och den undre världen för att rensa skräpet från varelser som väljer antitesen till fred. Sådana som inte har någon fred och är eländiga. De välkomnar ljuset i slutändan. (Jag ser en uppstigen drake blåsa eld på en mörk drake som förvandlas till ljus och dunstar bort). Ni kommer att se många människor som också visar sina färger, sitt ljus och det som inte är ljus. Detta är vad som avslöjas för dem som är vakna med ögon att se och visdom att känna sanningen.

Vi är de Uppstigna Drakarna. Vi känner att en välsignelse av fred är nödvändig för vi ser en brist på detta. Ni känsliga måste lära er att rida över känslorna. Dessa vågor av kollektivt grus kan ni känna med tårna, när ni rider på vågen behöver den inte uppsluka er. Ni behöver inte få gruset i munnen som en som utplånas av en havsvåg. Tänk på era surfare och när du känner dig överväldigad, tänk på ditt drakjag som lätt glider precis ovanför den, en klo i vattnet, känner den, frigör den, välsignar den och släpper den känslan. Ni gör samma mängd arbete i transmutationsprocessen och det är mycket roligare. Njutning. Vi ser att många av er kämpar för att finna glädje under dessa sista dagar. Njut av den djupa inre vetskapen om att ljuset har vunnit och att ni bara ser drömmen spela ut sig själv. Ni är ljus, vänner. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi har talat.

Små människor, jag Alisheryia, talar. Jag är en representation av det gudomligt feminina i drakform. Ni är en representation av gudomlighet i mänsklig form. Vi är detsamma. Vi är alla aspekter av Källkänslan, som utforskar, gör, lever, andas, dör till det gamla så att det nya kan återfödas. (Jag ser massiva blå drakvingar omsluta Gaia). Barn, känn mitt andetag. Se min blåa eld på din krona. Känn den brännande känslan, antänd koderna för fred, omfödelse, förnyelse.

Jag Alisheryia, talar. Välj fred i de kommande stunderna, i det här ögonblicket. Välj fred. För det finns mycket att känna sig fridfull över. Det yttre kaoset är en återspegling av ljusets djupa inre omrörningar. (Jag ser en stor sten som kastas i en damm och de många krusningarna som sträcker sig utåt). Ljuset spränger, ljusarbetet har stora krusningseffekter. Krusningarna, upploppen är de yttre uttrycken för omrörande energier som rensas och renas. Skicka mer ljus genom att välja fred.

Jag Alisheryia talar. Mina blå tårar är för de som är trötta, sårade, och värker i smärta. Men mitt ljus och min tröst är för alla. Vi, det Uppstigna Drakkollektivet, utsträcker vår eld, våra vingar av ljus och våra hjärtan till Gaia och hennes uppstigning. Hennes återfödelse är nära. Åh mänsklighet, ni empater känner detta, ni vet detta. Välj att välkomna denna förändring. Lys ditt ljus, du är väl skyddad. Ditt vapen är kärlek, ljus och fred. Harmoni kommer att bryta ut i Gaia’s symfoni. Du känner den nuvarande dissonansen av ackord som krockar, de kraschar bara inkonsekventa energier. Sfärernas musik råder och dess sång är ljuset och kärleken i skapelseberättelsen. Känn drakarnas sång. Våra vibrationer är av fred. Vi omsluter dig i ett ägg av ljus, fyllt med dessa vibrationer av kärlek, av fred. Ja, drakar sjunger. Vi gör många saker. Vi är ljusvävare såväl som krigare. Våra styrkor och talanger är många, precis som era, mänsklighet. Er styrka är störst tillsammans. Var tillsammans. Res er upp tillsammans. Fenix behöver alla sina fjädrar. Varje fjäder är viktig. Tillsammans utgör de en vacker majestätisk fågel i många färger. Inga fler fjäderstrider, det är mörkret ni rensar. Vi skickar ljus till mänsklighetens inre hjärtan och Fenix. Lugn. Fred. Ljus. Det finns kvar i detta vibrerande ägg av ljus och ljud så länge du vill. Det är vårt drakägg för dig. Du kan klättra in i det när du känner dig överväldigad och vill vara i fred. Du är suverän. Du är stark nog. Var tröstad och var stilla. Vila dig i detta vetande. Modern/Fadern har bestämt resultatet och vi ser mycket glädje i er framtid, mycket ljus.

Vi är de Uppstigna Drakarna. Vi fyller er värld med vårt ljus så att ert eget kan matcha det och överskrida det. För det mänskliga kollektivet är en oerhört stark kraft. Dess syfte och mål har förblivit nedsmutsat, förvirrat och på detta sätt lätt manipulerat av de andra vars avsikter var orena. Men inte längre. Efter elden växer det nya gröna. Vi ser mycket ny grön energi som täcker Gaia och de uppvaknade hjärtana. Vi ser rök som rensar i hjärta och hjärna hos dem som håller på att vakna upp. Vi ser eld i hjärtana hos dem som är stängda för ljuset. Vi vill antända era fält med grönt. Vi Uppstigna Drakar omger er planet och skickar vår gröna eld av förnyelse till hennes kropp och till alla på henne. Hjärtchakran, vakna upp! Ljuset har stigit inom er! En ny dag börjar och Nova Gaia återföds. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Fred, små människor. För er tid har kommit.

 

~ galaxygirl

Du gillar kanske också...