Gruppen: Att Kanalisera Ilska via Steve Rother, 20 november 2021

Gruppen: Att Kanalisera Ilska via Steve Rother, 20 november 2021

20 november 2021

av Steve Rother

www.Espavo.org

Hälsningar, kära ni. Jag är Hjärtats Vetenskapsman.

Vi kan berätta för er att ni befinner er i en otrolig tid på planeten Jorden. Ni har hört det från oss många gånger. Och ni ser utmaningarna och att saker och ting inte fungerar på samma sätt som de brukade. Ert allmänna intryck är att saker och ting blir ännu svårare. Och på något sätt är det så. Men ni rör er också i en otroligt mycket snabbare takt än ni någonsin gjort tidigare. Nu, med alla dessa saker som sker, kära ni, har mycket kommit upp som ett resultat. Ni kommer inte att kunna fortsätta med vissa saker på samma sätt som tidigare. Människor upptäcker detta, särskilt beträffande sina jobb. Kanske har de haft vissa jobb eller haft vissa energier, och sedan kommer detta virus och alla tar en paus.

Ni är Fortfarande Här

Det är en intressant process. Alla jobbade och fick in pengar för att leva. Men sedan slutade pengarna att komma, samtidigt som behovet av pengar krympte, och alla mår fortfarande bra. I grund och botten hände alla de saker ni fruktat mycket snabbt. Så det vi säger till er är att fira er väg genom livet. Njut av varje ögonblick och se det som en ständig resa. Vi har nämnt detta tidigare, kära ni. Mänskligheten på planeten Jorden, har åtnjutit en otroligt lång tidsperiod för att utvecklas och växa.

En annan Dimension av Pandemin

De första människorna på jorden hade stora svårigheter, och bara att överleva var den största utmaningen. Även om folk inte ens tänker på dessa saker längre så upplever ni stora påfrestningar idag, vilket kan skapa stora efterverkningar i livet. Ett av de största områdena har att göra med depression, ångest och alla olika psykiska sjukdomar. Bara på grund av viruset har den psykiska ohälsan ökat tre gånger under de senaste tre åren. Men det gäller inte alltid samma personer, vilket är det intressanta. Det är väldigt svårt att verifiera dessa siffror just nu. Varför? Ofta när människor först hamnar i depression eller ångest, så tror de att det är deras fel eller att de gör något fel, därför döljer de det.

Vilseledande Leende

Naturligtvis vill alla se er le. De vill inte se er smärta, så ni ler mot alla. Ni tar på er en mask som säger: “Detta är den jag är. Detta är vad jag gör.” Så här tar ni er genom livet. Men inombords frågar ni er: “Vad tjänar det till?” Ni har svårt att komma igång, och det är ganska utbrett på Jorden. Andra tillfällen då detta dyker upp är i ångest. Det visar sig på exakt samma sätt som en energi-allergi, men den tar en annan väg i ert nervsystem och ger ett lite annorlunda resultat. Ibland är ni så bundna till vad er reaktion kommer att bli, att ni bokstavligen håller tillbaka allt, kära ni.

Psykisk ohälsa sträcker sig från schizofreni till depression, från ångest till personlighetsstörning. Så mycket av detta är utbrett på Jorden vid denna tid. På vissa sätt visar många fler människor det öppet, utan att ens förstå att det kan betraktas som psykiska sjukdomar. Er generella förståelse för vad en psykisk sjukdom är, har börjat öka. Faktiskt så ökar er förståelse för nästan allt.

X-Klass

Vi kommer också att berätta att det händer några spännande saker med solen, och snart kommer ni att börja se fler soleruptioner. De börjar så smått nu, mestadels av M och G när det gäller klassificering. Fira när ni ser dem, för er Jord behöver den energin. Hon har helt nya möjligheter och potential att gå i riktningar som inte fanns tidigare.

Ja, det första ni behöver göra är att skina upp. Uppmuntra människor att röra sig i någon riktning, och sedan korrigera deras kurs medan de rör sig. Vid denna tidpunkt är det viktigt att övervinna trögheten. Ja, några av er kommer att gå tillbaka till jobbet, till de gamla platserna där ni brukade vara. Men om ni gör det är det möjligt att ni kanske inte stannar länge. Det finns andra människor som väntar på att ta era platser, eller till och med högre. Ni ser också effekterna av försörjningskedjans sammanbrott, som kommer att fortsätta ett tag. Det är en fascinerande process. Men kom ihåg att människorna är de största experterna på anpassning på planeten Jorden, till och med i hela universum.

Ni har funnits här under en väldigt lång tid. Inte bara för att Jorden skapade detta avlånga utrymme för er att vara på, utan också för att ni har anpassat er och tagit er igenom alla utmaningar. Ni går igenom flera svårigheter just nu. Alla dessa olika utmaningar kommer på olika sätt, men människor är mästerliga omvandlare. Ni har mycket framför er och det är en fröjd att se. Med den största ära ber vi er att behandla varandra med respekt, ta hand om varandra och lek bra tillsammans.

Jag är Hjärtats Vetenskapsman. Jag älskar er innerligt, njut av resan.

Espavo

 

 

Hälsningar, kära ni. Jag är Observatör.

Jag är med er nu med en vacker vision av Jorden. Ja, ni förstår, fascinerande saker händer ur vårt perspektiv. Om ni bara kunde förstå att ni alla kommer från samma essens. Var och en av er var en individuell del av ett extruderat medvetande. Ni gick er egen väg, fastän ni fortfarande är anslutna, så allt utvecklas. Nå, det som har hänt är verkligen fascinerande ur vårt perspektiv. Allt började röra sig så snabbt att ni bokstavligen har tappat bort själva det faktum att det rör sig. Ni gör stora framsteg på många områden i livet. Även om allt ni oftast ser är svårigheterna, separationen som pushas. Det är ganska lätt att förstå, för det finns mycket pengar att tjäna på att skilja människor åt, och att göra dem arga.

Ni är alla en del av den kopplingen. Och om man tittar på den större bilden, om man går tillbaka till när mänskligheten först började, så handlade allt om överlevnad. Sedan mycket senare, handlade det om vad vi kunde göra för att göra livet lite lättare. För bara 200 år sedan befann sig 90 % av Jordens befolkning i det ni skulle klassificera som extrem fattigdom. De kunde inte försörja sig själva, men det har förändrats ganska drastiskt under den tidsperiod vi pratar om.

Naturligtvis är den andra aspekten er teknologi, som ger er allt på en sekund. Förr var det så att när mänskligheten ville ändra en samhällelig regel, så skulle det avgöras i en domstol. Men idag bestäms det så mycket snabbare på era sociala medier och tv-apparater. Allt har förändrats och skiftat radikalt. Vi säger att det har gått mot det bättre, även om det är väldigt svårt att se.

Särskilt inom området medicinsk vetenskap, släpps det nya upptäckter varje dag som är Atlantiska. De finns i er atmosfär och kommer till var och en av er som tycker det verkar vettigt. Ni kommer att få idéer eller ett koncept, och om ni är sådana som arbetar i laboratorium, så har ni möjlighet att använda dem till något. Dessa introduceras varje dag, så håll utkik efter dem. Ni ser det redan hända som ett svar på viruset, som har orsakat så mycket förödelse på er planet. Fast, mycket mer kommer, grundläggande förståelser om hur ni kan jobba med er egen fysiska kropp. Till och med förståelsen för er relation till världen omkring er, och hur det kan ha en enorm effekt, inte bara på er känslomässiga hälsa, utan också er fysiska hälsa. Anden blir naturligtvis aldrig sjuk, för den är oändlig och perfekt. Den delen av er varelse är alltid perfekt. Men den måste gå igenom en fysisk kropp för att kunna uttrycka sig. Om den fysiska kroppen har utmaningar, är i obalans eller har felaktiga energier, så kan det ibland vara väldigt svårt att finna vägen ut. Ta då nästa steg och flytta in i ett annat området. Ert inre  balanseringssystem kommer att sätta igång resten.

Vad händer när ni går och lägger er på kvällen, och ert inre är ur balans? Ni försöker finna en lösning, men kan inte. Ni går och lägger er och bestämmer er för att ta tag i det nästa morgon, inga problem. Sedan vaknar ni och det är det första ni tänker på. Så vad händer när ni är ur balans hela tiden? Detta håller på att bli en så normal livsstil, att ni inte tror att det finns något ni kan göra åt det. Då glömmer ni bort det och går i en annan riktning. Men det fungerar väl heller inte, eller hur?

Kanalisera Ilska

Om ert system har knuffats ur balans, kommer så småningom den obalansen att utbryta i någon form av ilska. Men då tror ni att ni inte får vara arga, för att det inte är andligt. Men ilska är en motivator. Det rör fler människor än ni kan föreställa er. Så, hur kanaliserar ni ilska? Det som är ett säkert sätt är att känna frustrationen, men att faktiskt kanalisera den på ett positivt sätt? Det är en energi, kära ni. Era balanseringssystem har knuffats helt ur balans, delvis på grund av alla dessa teknologier som ständigt matar er med information.

Och allt som krävs är bara lite energi för att flytta er i en annan riktning. Det är fascinerande att se vad som händer på planeten Jorden. Motivationen som drivs av ilska kan bara hålla på under en kort tid. Ni kommer att se några förändringar på det området när folk börjar vakna.

Tänk på att ni är varelser som upprepar er. Att upprepa något om och om igen, även om det är osant, skapar en plats för det i er värld. Men, återigen, det knuffar era inre balanseringssystem ur balans. Men hur kan ni kanalisera ilskan, medan ni i själva verket inte ens är arga på det ni tror att ni är arga på. Ni blir arga för att ni inte kan balansera er. Kan ni hitta sätt att göra det på, kanske i ett angränsande område som inte är i obalans? En hel del kan tjänas på att göra det, och ni ser bevis på det överallt. Människor rör sig så otroligt snabbt nu. En av de saker vi kommer att be er göra när ni känner ilska, är att hitta sätt och kanske använda er av era intressen. Kanske är ni skulptörer som kan skapa de vackraste konstverk med era händer. Era skulpturer kan bokstavligen väcka liv i människor som beundrar dem.

Ja, ni kan kanalisera ilskan genom att skapa något. Även om ni är arga när ni börjar skulptera, så kan det ändå bli vackert. Varför? Eftersom er skapelse är den som balanserar hjärtat, den balanserar allt. Men om ni skapar hela er skulptur med ilska, kanske ni kommer att säga, “Åh, det är en fruktansvärd skulptur.” Sedan går ni tillbaka till det som gjorde er arga från början, men från ett annat perspektiv. Även om skulpturen skulle vara hemsk, så spelar det ingen roll. Varför? Ni skapade skulpturen för att uttrycka något, vilket ni åstadkom. Det är perfekt.

Det kommer att hända mycket sådant, kära ni, eftersom människor kan bli extra motiverade när de är arga. Varenda en av er är mästerliga skapare, mer än ni kan förstå. Det finns så mycket att lära av den här processen. Mänskligheten har förändrats, ni har bokstavligen tagit ett enormt steg. Det är ett nytt spel. Behandla varandra med respekt, ta hand om varandra och spela det här nya spelet bra tillsammans, när ni alla kliver fram och håller varandra i hand, det är det enda sättet att göra det på.

Välkomna hem kära ni.

Jag är Observatör, och jag gillar att titta på.

Espavo

 

Översättning: Maggan

You may also like...