Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 25 september, 2022

 

www.sharonandivo.weebly.com

Vecka 75 meddelande Angelic Warrior Group

25 september 2022

 

Jag är ärkeängeln Michael med ett budskap till Angelic Warrior Group.

Den 24 september har kommit och gått och ändå drabbade ingen kärnkraftskatastrof planeten jorden. Allt de har kvar är misshandel, bravader av hämnd och vedergällning som de inte kan genomföra. Våra styrkor växer i styrka medan deras drar sig tillbaka i mörkret.

Var inte rädda. Det finns ingen anledning till det. Rapporter publiceras som ofta överdriver de omständigheter som kan drabba dig. Att komma ihåg att allt är för det allmännas bästa är ofta kall komfort, men kom också ihåg händelser från det förflutna och i många fall att de var mindre katastrofala än du fick höra. Du överlever, kanske till och med frodas när den nya världen ligger för dina fötter för att byggas. Det nya kommer att byggas ur askan från det gamla. Det finns ingen anledning att oroa sig.

Vi använder er ljusenergi efter bästa förmåga, vi använder era sinnens kreativa kraft för att skapa en ny värld. Vi viskar i dina öron och säger till dig vad du ska tänka och du lyssnar ofta för att du inser att det är till ditt eget bästa och till ett bättre liv för alla.

Det är din värld. Det är din framtid. Av denna anledning ber jag er idag att skicka Vladimir Putin era kärleksfulla energier. Han gör ett bra arbete för planeten i kampen mot DS och han måste fortsätta i sin kurs.

Jag är Michael. Jag är er ledare. Jag är din tjänare. Vi är en legion.

Adonai.

Du gillar kanske också...