Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 september, 2022

 

Gör detta varje dag ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att få möjligheten att bevittna din utveckling av medvetande. Vi vet att det är svårt för dig att känna igen de framsteg du gör eftersom det är så långsamt och stadigt för det mesta. För dig är det som att se gräset växa, men vi vill att du ska inse att någonstans i din värld idag fick någon i ditt kollektiv ett stort genombrott. Någon annan en riktigt fantastisk uppvaknande upplevelse. Någon annan bearbetade liv av trauma.

Det finns alltid något inom ert kollektiva medvetande som händer som är monumentalt, och ni har alla möjlighet att ställa in er på det mänskliga kollektiva medvetandet för att känna efter expansionen som har inträffat på grund av de människor som hade en helt annan dag än ni hade . Ni är där för att hjälpa varandra, och ni är också där för att dra nytta av de språng framåt som någon annan i ert kollektiv gör.

Därför rekommenderar vi varje dag att du ställer in dig på din egen energi, din egen vibration, att du stämmer in på det mänskliga kollektiva medvetandet, och att du ställer in dig på energierna som kommer till dig från ovan, från de högre världarna , från varelser och kollektiv som vi själva. Det finns alltid något bra för dig att känna till om du tar dig tid att göra det. Detta är en vacker andlig övning som tar dig längre än någon kunskap kommer att göra. Kunskap och information kommer att hålla dig fast i dina huvuden, och när det har fastnat i dina huvuden är det mycket osannolikt att du kommer att kunna känna efter de där sprången framåt som dina medmänniskor gör.

Du kan bara göra så mycket som individ på en enda dag, men tänk på hur mycket du kan göra om du ser dig själv som ett kollektiv, och tänk på hur mycket du kan få, hur mycket du kan skapa. Det här är en tid att verkligen begrunda vad det innebär att vara ett kollektiv av människor, men sedan heller inte begrunda det för mycket, för återigen, det kommer att hålla er fast i era huvuden.

Du måste känna efter vad som är tillgängligt för dig om du ska dra nytta av det faktum att du alltid spirar uppåt till högre och högre frekvenser. Du gör så mycket framsteg där, men det finns mer som du kan uppleva när du ser dig själv som en del av en mycket större helhet, en del av ett gruppmedvetande som utvecklas tillsammans, trots de olikheter som du har där.

Leta efter möjligheter för tillväxt var och när du än kan så att du kan hänga med i energierna och du kan göra din resa till den femte dimensionen till en av glädje och en av lätthet. Och när du behärskar denna andliga praktik som vi har lagt ut för dig i denna överföring, kommer du att ha något att lära dina medmänniskor som är villiga att göra det, och de kommer att ha stor nytta av det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...