Ärkeängel Rafael via Genoveva Coyle, 21 oktober 2017

Ärkeängel Rafael via Genoveva Coyle, 21 oktober 2017

 

Vet att resultatet av ditt detaljerade arbete kommer att bli lycka och glädje för alla, och ditt fnittrande och dina glädjebubblor kommer att höras och kännas i universum och multiversum. Kanaliserat av Genoveva Coyle.

Hälsningar käraste! Jag är Raphael, Kärlekens Ärkeängel, Universell Healer och personlig läkare till var och en av er, i tjänst till Modern och till alla som kallar på mig

Det ger mig mycket nöje att vara här med er, alla ni modiga föregångare och pionjärer som har bestämt er för att gå vidare längs era vägar och har förklarat högt och tydligt att ni inte kommer att sluta eller vila förrän det renaste ljuset och kärleken av Moder/Fader/Ett är helt och definitivt förankrat på Planeten Jorden.

Det som gör det mer beundransvärt är er vilja att gå ner i frontlinjens diken och göra arbetet och förankringen själva och under förhållanden som kanske inte är lika eleganta och lätta som ni en gång hade tänkt er.

Tack mina ojämförliga krigare av ljuset. Tack mitt modiga lag av healers av hjärtat. Och ja, ni är, på hjärtenivå, en av mina Smaragdgröna Strålar, oavsett er personliga stråle och färgpreferens. Ni är djupt förankrade i kärnan och ljuset från den 13: e oktaven, ni är ständigt medvetna och närvarande i hjärtat av den Enda.

Kära hjärtan, ni är stora ljusväsen, ni är enorma i er storhet och glans, och lita på mig när jag säger till er att ni är och kan vara, medan i fysisk form, allting och allt som ni bestämmer er för i ert hjärta att vara.

Och i den här tiden är ni helarens och läkarens lag, och arbetar på egen hand och hand i hand med varandra, inte ensamma självklart, utan noga övervakade av mig och hela Kärlekens Råd.

Ni kommer att se djupare och djupare in i era hjärtan. Ni är nu bestämda och villiga att hitta roten och orsaken till all sjukdom av det mänskliga jaget och det mänskliga kollektivt. Inget mer kommenterande över det förgångnas smärta; inte mer att ni gömmer er och ignorerar era själars rop och låtsas att ni mår bra; inga fler plåster över djupa sår.

Ni är långt bortom att ta smärt- och febermedicin. Ni är inställda på att se de komplexa orsakerna till infektionerna, till exempel era låga och ineffektiva immunsystem, och sedan gå hela vägen ner till sammanhangen och orsakerna till att ni känner er ovärdiga och oförlösta.

Med eller utan undertecknat skriftligt samtycke, genom att arbeta och permanent släppa era egna kvarvarande kärnproblem och hjärtblockeringar, hjälper du din själsfamilj och nära jordfamiljer, och vet att resultatet av ditt detaljerade arbete bara kommer att bli lycka och glädje för alla. Skratt är smittsamt och era fnittranden och bubblor av glädje kommer att höras och kännas långt och brett genom universum och multiversum.

Ibland kan ni känna att ni går på en enkelriktad, halkig och farlig väg utan återgång eller utgång tillbaka till det garanterade ljuset. Ni kanske känner strävan att springa bort från ert uppdrag eller åtminstone att gå tillbaka till det tidigare tillståndet att vara där ni kände er tillräckligt bra, ni kände att ni förde gott om godhet till världen.

Men ni är inte bara ”tillräckligt bra”, ni är inte smitare när arbetet tycks tyngre än tidigare, ni är Nya Jordens vägvisare och har blivit utvalda av Modern för er förtjänst, tapperhet och beslutsamhet.

Kom ihåg att föra fred och kärlek in i era hjärtan. Kom ihåg att gå djupare in i de tredje och fjärde dimensionerna och i era hjärtan för att få ljuset och kärleken att lysa över de slöjor och blockeringar som finns. Kärlek kommer att ta bort, ersätta och transmutera allt där som inte är av det. Kärlek lyfter, kärlek helar och kärlek förändrar allt tillbaka till kärlek.

Jag kommer att avsluta detta budskap nu, men vet att jag alltid är med er vid er sida. Fram till nästa gång, farväl.

Genom tillstånd.

 

© 2017 Council of Love, Inc.

 

http://counciloflove.com/

 

Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätten. Vi uppmanar dig att dela den under förutsättning att den används i sin helhet, att ingen ändring görs, att den är kostnadsfri, och att upphovsrättsmeddelandet, kanalkrediter, webbplatslänk och detta uttalande är publicerade.

Du gillar kanske också...