Arkturierna via Daniel Scranton, 23 oktober, 2017

Arkturierna, 23 oktober 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har valt att delta i den förväntansfulla upphetsning som rör sig genom det mänskliga kollektivet vid denna tid. Vi vet att det finns många bland er som är känsliga för energierna, och de av er som är känsliga känner av de förändringar som är på väg. Dessa förändringar kommer naturligtvis som ett resultat av hur kollektivet har utvecklats, och förändringarna kommer att inleda en ny tidsålder.

Ni är redo för något annat, något nytt. Ni är alla redo för förändring för att åstadkomma nya möjligheter för skapandet. När ni tar bort Jordens tredimensionella bojor och ni känner den energi som stiger upp inom er och från Jordens kärna, då vet ni att det finns mycket mer att leva för, att det finns mycket mer som är tillgängligt för er än vad ni har fått höra.

Det liv som ni lever nu är bara en bråkdel av det som ligger framför er, när ni tillåter förändringarna att ske och går in i de högre frekvenserna. Förändring, även när den efterfrågas, kan vara förvirrande och också lite skrämmande för dem som upplever den. Men ni är redo. Ni är laddade. Ni har gjort förändringarna inom er själva för att ta er till denna punkt i er evolutionära historia.

Ni är uppvaknade, och det finns en anledning till varför ni valde att vakna upp under denna livstid. Ni står med vidöppna armar beredda att omfamna framtidens leverne på planeten Jorden för den mänskliga rasen. Och vi är här för att tala om för er att ni gör ett fantastiskt arbete.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...