Ashtar via Pallas Athena, 29 februari

images

Ashtar, 29 februari 2016

Via Pallas Athena

Det vackraste av alla ögonblick.

 

Hälsningar min älskade Familj.

Är inte detta den vackraste tiden av alla tider? Det vackraste ögonblicket av alla ögonblick är Nu. Sedan tideräkningens början har vi väntat och planerat för att den Gudomliga Planen ska vara i Nuet.

Kära Ni, VI ÄR HÄR! Det finns ingen tid på er planet i detta ögonblick. Alla vi här uppe firar i glädje och skratt och dansar med våra hjärtan fulla av förtjusning och håller fast i våra hattar – och tittar på er, värdefulla, dyrbara bröder och systrar, med er trofasthet och ert tålamod och som aldrig ger upp.

Kära vänner vi gratulerar er. Ni vaknade upp! Och ni höll ert löfte om att hjälpa Moder Gaia med Hennes Uppstigning. Er broder, Sananda, gav aldrig upp sitt löfte att vara med er igen. Han är den som ni måste vara tacksamma mot – hans ståndaktighet och hans tro på och kärlek för er alla, hans bröder och systrar.

Ni har alla kommit en lång väg, så att säga. Och vi här på skeppet är nu i er atmosfär. Det är inte så att vi kom till er… ni har kommit till oss!

Vi längtar efter vår återförening, och hela min besättning och alla de andra skeppen tittar på er, och det pågår så mycket utstrålning från er planet och ljuset är så starkt att Gaia strålar genom hela Universum.

Som ni alla vet, och jag upprepar: ”Tid finns inte NU”. För ni har nått slutet på er resa. Ni skall nu alldeles snart få ta emot ert överflöd. Överflödet som ni ska få är en hemgift som kommer från Atlantis, för er broder, St. Germain, samlade under många inkarnationer in det guld, de metaller och ädelstenar som tillhör er. Det är en skuld till er på grund av Atlantis undergång – ni var alla där när det hände.

Så mina vänner, ni kan nu se hur mycket ni är älskade och att ni aldrig har varit bortglömda. Ni är inte ensamma och ni har heller aldrig varit ensamma. Snälla, ha högre tankar om er själva. Det är mycket kraftfullt. Var medvetna om era tankar och var positiva och var Gud i handling. För nu ska ni se vilka ni verkligen har blivit. Alla saker har sin säsong – en tid att leva och en tid att dö – en tid att vara ledsen och en att vara glad – men alla saker ska komma Nu i denna säsong av endast Kärlek, Kärlek, Kärlek. Ingen mer rädsla. Inget mer mörker, endast Ljuset ska leda er till er Uppstigning med Moder Gaia.

Kära Ni, vi här på skeppen är också glada att få träffa er, alla våra Tvillingsjälar, eftersom ni alla har en Tvillingsjäl – de flesta här på skeppen. Vi ber er att fokusera på att sammansmälta med er Tvillingsjäl och er Tvillingsjäl kommer ta kontakt med er, och ni kommer att lära känna er Tvillingsjäl och veta vem det är.

När Moder Gaia har nått sin prakt och är helt ren – oklanderligt ren – då kommer vi alla, som Tvillingflammor, att ansluta oss med Henne. Och det kommer att gälla alla som ska ärva Henne och bygga den nya civilisationen av kärlek och fred.

Vi ska lämna er nu med så mycket kärlek och tacksamhet, för ni är de som har fått det här att hända. Vi har bara varit där för att stödja och hjälpt till att leda er, så att ni vet att ni är älskade.

Luta er nu tillbaka och titta på showen! Den har de bästa aktörerna och ett vackert sceneri, så att säga.

Att tro är att se!

Er broder, Ashtar.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...