Ärkeängel Uriel via Genoveva, 26 juni 2017

Meddelande från Ärkeängel Uriel

via Genoveva

Hälsningar käraste! Jag ÄR Uriel, Kärlekens Ärkeängel och Silverljus, Bringare av Framtiden i detta Nu, Bringare av Sanningen och Friden i ditt hjärta, din älskade vän och familj, din följeslagare vid dessa tider av snabba och tumultartade förändringar.

Jag är här för att hjälpa dig, att försiktigt vägleda och mjukt rikta in dig på din själs väg, på Ljusets och Kärlens väg, medan du och hela kollektivet badas, tvättas och rengörs av Moderns Kärlekstsunami.

Ni är starka, käraste hjärtan, ni Vet vad som är ert nästa steg, ni kommer ihåg stycken av er Gudomliga plan och har förtroende för er själva och ert lokalsinne. Ni är Kärlekens Mästare och ni är de starkaste av de starka! Ha modet att fortsätta och gå in i det nya, vidta åtgärder även när det verkar vara någonting som aldrig tidigare gjorts. Att vidta åtgärder i dessa omvandlingstider innebär att man släpper och överlämnar sig till Kärlekens flöde och inte så mycket av att göra något skandalöst eller farligt.

Var och en av er har olika blockeringar och självpålagde begränsningar, problem som ni behöver bli medvetna om nu och som ni har begravt djupt, djupt i era omedvetna och undermedvetna kroppar och att ni sakta eller snabbt frigör och eliminerar dessa. Ta dig tid och gå in i ditt hjärta, se Silverflammorna brinna klart och sitt där i lugn och ro med Mig så länge du behöver, för att ta reda på vad det är du ska arbeta med just nu.

Ställ frågor om du vill och var beredd att lyssna och ta upp informationen som kommer till dig och var säker på att du får allt du är redo att förstå och begripa just nu! Var inte rädd för vad du kan hitta, och bara för att du har låst ute dessa frågor ur ditt sikte och medvetna sinne betyder det inte att de är dåliga eller hemska! Kom ihåg att ni är Ljusvarelser, döttrar och söner till Modern /Fadern, Mäktiga försvarare av Tronen, och ni skulle inte ha planerat och bestämt er för att resa med någonting som skulle vara mindre än glansen och kärleken som Du är!

Du har placerat dessa minnen och problem i en separat folder och låda så att du kunde fungera i världen som den är tills du blev redo att ta itu med dessa gamla typer av begränsningar. Det kan ta en stund eller rättare sagt, ett annat tillvägagångssätt för att förstå problemen i flera lager och hur man släpper dem, hur man går vidare, för som du vet, ju högre du kommer på spiralen tillbaka hem, desto svårare och mer förvirrande kan det bli och samtidigt kommer ditt ego att försöka stoppa dig och det kommer att tyckas bli mer kraftfullt och övertygande i dess försök att ta bort dig från den smala vägen.
Ja, vi är här med dig, vi tittar på dig i förvåning och ren glädje, vi uppmuntrar dig alltid, men det är din önskan att få dig att nå förståelse, att lära dig varje lektion på egen hand med ditt underbara team av Gudomliga hjälpare, och det är därför som det verkar som om vi är lite mer avlägsna eller mjukare än tidigare. Du är aldrig någonsin lämnad ensam, det skulle vara omöjligt att skilja dig från oss och från Modern och Faderns enhet!

Men du har alla verktyg och du har Min Silver Illumineringsflamma som kan se igenom alla typer, former och utformningar av mörker, grått eller däremellan, och genom alla illusioner!

Be om Sanningens flamma för att hjälpa dig, var villig att alltid se sanningen, att sätta avsikten att vara kärlek och medkänsla i varje ögonblick och stärka detta hela dagen och förvänta dig sedan att bara ha Glädjefulla och Fridfulla möten och händelser!

Jag kommer att lämna dig nu med stänk av Silver, med överflöd och mild styrka!

Tills nästa gång,
Farväl.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                             www.st-germain.se

Du gillar kanske också...