Rådet via Ron Head, 22 juni 2017

Rådet – Inbjudan

Har du övervägt att bjuda in ditt JAG till festen? Hur tror du att det skulle vara om han eller hon levde denna livstid som du? Tänk om, istället för att du var här som ett slags minnes utmanat spaningsskepp, så tittar ditt högre JAG ut genom dina ögon och skapar allt du såg? Vad händer om du inte har förlorat någonting i processen och istället fått alla de saker som din själ verkligen har hungrat efter i varje livstid?

Förstår du verkligen att det finns en enorm del av ditt väsen som inte är här, som inte är separerad från dig i verkligheten, som berikas av alla de erfarenheter du stöter på?

Vad du gör just nu – hur skulle du göra det om du var han eller hon? Hur skulle du känna dig? Vad skulle du se? Hur skulle de saker som du ser omkring dig se ut om du kunde se dem i deras sanna natur? Om du kände dig själv som ditt gudomliga JAG, hur skulle du se alla andra människor i ditt liv?

Dessa frågor kan tyckas fantasifulla just nu. Men vi vill att ni ska förstå att om ni klättrar på vägen som ni kallar uppstigning kommer de inte att bli så fantasifulla inom en snar framtid. Ni kanske säger att detta inte är er verklighet. Men vi berättar för er att er verklighet inte är verklighet. Och när er erfarenhet är kunskap om verkligheten i dess oändliga sanning, kommer det att vara mycket annorlunda än vad ni kan föreställa er i detta ögonblick och från ert nuvarande perspektiv.

När vi berättar om förändringarna säger många av er att det inte kan ske tillräckligt snart. Och alltid tänker ni på förändringar i er omgivning. Men vi har vid många tillfällen gått till stora smärtor för att förklara att miljön ni ser sannerligen inte kommer att förändras, om inte och tills ni, kollektivet, gör det. Det är skapat i enlighet med ert medvetandetillstånd. Det har alltid varit sant, och det kommer det alltid att vara.

Nu kan du inte ändra alla. Sant? Vem kan du ändra? Och så miljon dollarfrågan, hur kan du ändra dig? Vi kommer att avslöja en hemlighet. Det är inte en hemlighet som vi har hållit, men den har ändå hållits från dig.

Det orsakande steget, det steg som har förändrat allt, har tagits. Ni, mänskligheten, har bestämt er för att er värld kommer att förändras. Den förändringen var omedelbar och oundviklig. Det är bara för dig i kroppen att nå en brytpunkt i ditt medvetande som kommer att resultera i den största förändringen som din värld någonsin har sett.

”Bra!” Säger du. ”Men, vad kan jag då göra?”

Tja, du kan göra den inbjudan som vi talade om ovan. Eftersom det vi talade om är själva definitionen av uppstigning. Gör den inbjudan, även om bara är genom att säga ja med avsikt och uppriktighet. Tillåt din uppstigning och gör din nivå bäst för att inte hindra den. Det är mycket att göra. Men allt du behöver göra är att låta det hända. Och du kanske vill välkomna förändringar när det händer i stället för att avkräva det när du verkligen inte ens kan börja se slutresultatet. När allt kommer omkring, när du gör en omelett, säger du inte: ”Åh, de attans äggen gick sönder!”

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omdistribuera det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                 www.st-germain.se

Du gillar kanske också...