Ärkeängel Uriel via Genoveva Coyle, 11 december, 2017

Ärkeängel Uriel

via Genoveva Coyle

11 december, 2017

Hälsningar Kära Ni!

Jag är Uriel, Ärkeängeln för Kärlek och Silverljus av sanning och klarhet, Framtidens Ärkeängel, er vän och familj.

Jag kommer hit för att bringa er en nyare förståelse gällande de gåvor som ni nyligen, eller till och med för ett tag sedan har fått, det spelar faktiskt ingen roll.

Jag har tänt upp min Silverflamma i ert fjärde öga, i ert hjärta och har införlivat den och beblandat den med er Rosa Flamma. Jag har aktiverat flamman i era händer, så att ni kan placera den framför er när ni färdas till skuggorna och skuggiga områden. Då kan ni urskilja vad som är av sanning, från det som är knepigt och bara försöker distrahera er så att ni tappar er fokus och riktning.

Jag måste uppmärksamma er på att ni kan använda denna flamma till att förutse framtiden, att se vart den ena eller andra handlingen kommer att leda er och vart den slutligen kan ta er. Ni kan se att ni kommer att anlända till samma oroande och frustrerande återvändsgränd som ni förut har färdats till, och därför skulle ni i denna bråkdels sekund avgöra att ni måste ta en annan väg för att få en bättre, jämnare och mer behaglig tillfredsställande resa. Med denna vetskap skulle ni naturligtvis välja den handling som tar er och alla som är förenade med er, till en mer fridfull och glädjefylld plats. Ni skulle inte vilja upprepa era tidigare misstag.

Kära älskade bröder och systrar, be mig få hjälpa er, eller använda Silverflamman för att vägleda er, för det innebär faktiskt samma sak. Närhelst ni känner er triggade, vilket innebär att känna oro eller bekymmer, be mig visa er vilken del av er det är som ber att få bli hörd, så att ni bättre ska kunna anpassa er röst och er kommunikation. Närhelst det handlar om frustration och otålighet, använd Silverflamman och be om att få blicka djupare bakom situationen, för att kunna förstå varför ni känner er såsom ni gör.

Är det ert ohörda och sårade inre barn som har ett trotsutbrott när det försöker uttrycka och vända er till den sanning som han/hon kan se? Är det kanske smärtan i att få se hur ni, de vuxna, fortsatte ta egots rutter med sköna vyer och sedan med våld försökte mata honom/henne till att tro att detta är det bästa och för allas bästa? Är det er inre förbittrade, upproriska och arga tonåring som har en vision och villighet att förändra orättvisan och ojämlikheterna, samt allt som leder till att känslorna blir begränsade och med kraft stängs ner av en auktoritet? Densamma del av er som varken kände sig stöttad eller uppmuntrad att driva sina drömmar, för att skapa en annorlunda och bättre värld, utan snarare blev tvingad till att vara som alla andra och passa in med flocken?

Med all den visdom som ni har samlat på er i och med ert uppvaknande och all klarhet hos Silverflamman, kan ni nu i sanning lyssna och lyssna klart till dem alla. Ni behöver inte slösa bort er energi genom att argumentera och försvara ert underbara själv, för ert lilla barn och den äldre tonåringen är mycket kloka och är medvetna om att ni har varit tungt beslöjade och att ni har glömt bort er sanning.

Ni kan fälla tårar av sorg om ni känner att ni måste göra det, men när ni tar er tid att verkligen lyssna till och trösta dessa delar inom självet, så inträffar den mest mirakulösa healingen och detta ger er och hela er varelse en känsla av fullständighet och en underbar känsla av sant välmående, baserat på helhet och villkorslös kärlek i varenda aspekt och facett av självet. Det skapar en balanserad och helt ny och stabil grund inom ert kära själv och samtidigt hjälper det er i hög grad att hjälpa era jordiska barn när de växer och utvecklas, såväl som andra vuxna i er utvidgade familj samt i er själsfamilj och javisst, till och med era vuxna och äldre föräldrar.

Detta är vad vi menar när vi talar om för er att ni ska fokusera på er själva, och sålunda få till stånd en förändring inom era underbara själv som ni vill se hos andra, och på det sättet kommer ni att förändra världen.

Som ni kan se så finns det naturligtvis alltid en djupare mening med varje uttalande och ni är redo att gå djupare och vidare till er varelse och in i er helhet.

Jag känner mig hedrad att ständigt få hjälpa er och att få hålla mitt ljus högt för er, för att ni ska kunna gå iväg för att utforska och upptäcka djupen inom er värld. Jag lämnar er nu med min eviga kärlek och gnistor av Silverljus.

Till senare, farväl.

 

By Permission.

© 2017 Council of Love, Inc.

 

 

Archangel Uriel via Genoveva Coyle, December 11th, 2017 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...