Ärkeängel Uriel via Linda Dillon 17 april 2021

Linda Dillon: Ärkeängeln Uriel – Ni Är Förändringarnas Mästare

17 april 2021

 

https://tinyurl.com/4nybvm23

Ett lämpligt och tidlöst meddelande från vår älskade silverbroder som påminner oss inte bara om vilka vi är utan varför vi är här. xxx Linda

Hälsningar, jag är Uriel, framtidens Ärkeängel, bringare av nuet, väktare av tiden, Ärkeängel av den Gudomliga Auktoriteten, broder, allierad och vän.

Välkommen, välkommen mina Mästare av Förändring. Välkommen mina ljusa änglar av silver. Oavsett om ni är ametist eller guld, blå eller magenta, smaragd eller silver, så är ni alla silver. Som jag har överlyst er och som jag kommer att fortsätta att belysa er i ert fulla uppvaknande av er inspiration. Ni är magnifika och ni är mäktiga. Modern har valt väl.

Låt mig säga, låt mig dela med er vad vi menar när vi kallar er mästare av förändring. Kära ni, mästare sitter inte vid sidlinjen. De är handlingsmänniskor, även i ensamhet och avbrott och i tomrummet och rymden. Mästare betyder ledare, som utövar gudomlig auktoritet, förverkligar verkligheten och drömmen om vår Heliga Moder och om ert heliga jag.

Jag har sagt till er att ni är de starkaste av de starka. Ni är vägvisarna – var och en på sitt eget unika och vackra sätt. Var och en i förverkligandet av sin dröm, inombords och invikt i Moderns dröm, liksom hennes dröm är invikt i er. Det finns ingen separation, det finns ingen differentiering. Ni är enade och förenade i uppfyllandet av denna plan.

Och ni kunde inte göra detta utan kunskapen och fullheten, kraften, den verkliga kraften, energin, den rena energin av att känna er inspiration, och sedan ta den kunskapen om er inspiration och föra fram den som ängel, som människa, som stjärnfrö, som jordväktare i aktion, helt utanför, skilt från vad ni har tänkt på som handling, exponering, sårbarhet, ledarskap på den gamla Jorden. Det finns inget utrymme för det.

Tror eller känner ni verkligen att jag måste tävla om kärlek? Att jag måste manövrera för en position? Att jag måste göra extraordinära saker för att förtjäna Moderns kärlek, för att hon ska märka mig? Att jag försöker gå ett steg före min älskade broder Michael, eller rusa förbi Gabrielle … naturligtvis inte. Vi är i harmoni med enhet och gemenskap. Och så är ni.

Det är föreningen. Kärlek är en förenande faktor. Den möjliggör befrielse och frihet och visdom och vetande och varande den unika kvaliteten av den du är. Det ska firas, inte dämpas – tas fram, upplysas och avnjutas av alla sedda och osedda.

Du går fram från essensen av vem du är, och ja med de många aktiveringarna. Några känner du till och andra inte. Det spelar ingen roll. Under vår tid tillsammans har vi aktiverat och införlivat med er, era aspekter, er gudomliga auktoritet, er silvertron, er kunskap. Men vi går fram tillsammans hand i hand, arm i arm, vinge vid vinge. Inte bara som medskapare utan i den materiella, fysiska förankringen av vår Moders dröm.

Ni är här på planeten för att se resultatet av denna tidsperiod av Hennes plan. Och många av er, de starkaste av de starka, har väntat i eoner på att få se detta och inte bara att se det utan att vara en del av det och leda paraden. Inte på sätt som med kontroll eller skryt, utan med en mildhet av min flamma som jag har gett er om och om igen.

Jag är med er mina älskade, mina Mästare av Förändring. Gå vidare. Farväl.

 

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...