John F Kennedy via Losha, 17 april 2021

 

JFK genom Losha, 17 april 2021

 

John F. Kennedy ”Live”-meddelande – Transkriberat

Välkommen, välkommen, välkommen alla mina älskade patrioter! Det här är JFK, eller Jack så många brukar kalla mig … och jag är här för att ge er ett nytt meddelande genom min musa, Losha.

Jag skulle vilja tala om de många olika övertygelser/trosuppfattningar som finns där ute just nu. Vi har kabalen med deras tro som som vi vet är mycket ondskefull och inte gör något bra alls … och sedan har vi den Kristna sidan av saker, sedan har vi människor som är ljusarbetare men inte nödvändigtvis kristna och sedan vi har vi en hel drös av andra övertygelser. Men det jag skulle vilja tala om är det som finns gemensamt i de flesta av dessa övertygelser … till skillnad från kabalens.

Eftersom jag har varit borta från Jordelivet i mer än 50 år nu, så har jag kunnat se det som är gemensamt i alla dessa religiösa övertygelser som lärs ut på jorden. Min musa brukar kalla en hel del av religionernas regler och förordningar för ”lockvaror”. Jag förstår det, och det beror på att många regler och förordningar för olika ”religioner” är just det … de försöker ge er regler för hur ni ska leva och de här reglerna är för det mesta inte bra för er. De leder er vilse, så att säga, för dessa regler, som finns i varje religion på jorden just nu, har uppfunnits av människan.

Det finns sanning i Jesu ord … det finns sanning i hur Jesus personlighet var … men mycket i historien om Jesus är falsk … och många av er vet förmodligen redan det … men det finns många som kanske inte vet, och jag försöker inte sticka hål på er bubbla, orsaka er sorg eller ångest med dessa avslöjanden jag ger er just nu, men det finns många osanningar i berättelsen om Jesus. (1)

Den största osanningen är att Jesus dog på korset … det är inte sant. Även om media visar alla dessa ”tv-program” som säger att det finns en svepning i Turin och att de hittade korset som Jesus dog på … så är det inte sant.

Jesus fortsatte att leva ett helt liv, och han gjorde ”salighetsprisningarna” som människor talar om från Bibeln … vilket är sant … och det är vad jag vill att folk ska fokusera på. Salighetsprisningar är exempel på Kärlek … och det jag har lärt mig är att Kärleken är den mest gemensamma i alla religioner.

Allt går tillbaka till Kärlek … så, det Jesus gjorde var att han älskade andra … han älskade de som var ”misspassade” … älskade de som var ”opassande” … andra som ”inte förtjänade att bli älskade” … Jesus älskade var och en av dem. Det är vad jag vill att alla ska komma ihåg om Jesus.

Resten … Jesus som dör på korset är en fullständig fabrikation … och jag vill bara säga att ingen av er behöver förlåtas för någon ”synd” … det är helt falskt. Ingen på Jorden … ingen själ, någonstans, är en syndare. Jo, ni kan göra något som inte är till ”en Fördel för Alla” då och då … det har vi alla gjort då vi levt våra liv … men det betyder inte alls att ni är syndare.

Så jag skulle bara vilja att människor som är Kristna och som verkligen tror att Jesus dog för deras synder, vet… att ingen behöver … förlåtas sina synder, för det finns ingen synd. Ja, det finns rätt eller fel, men det finns ingen synd. (2)

Jesus behövde inte dö för våra synder … allt detta kokades ihop av kabalen för att få oss att känna oss ”ovärdiga” … och det fungerade … enligt min mening har det fungerat i många, många år.

Ovärdighet, har varit den enskilt största känslomässiga frågan för varje själ på jorden … varje känsla ni känner, eller sådant som triggar er när ni reagerar irrationellt på något … går tillbaka till den grundläggande principen om att inte känna sig värdig att ta emot Kärlek.

Min Losha upplever detta just nu … hon arbetar med det … det är en stor utmaning för varje person som arbetar med detta. Det kan dock förändra ert liv när ni förstår hur mycket ni förtjänar kärlek!

Var och en av er, mina älskade Ljusarbetare och Patrioter, förtjänar att bli älskade, först och främst av er själva, i andra hand av andra. Det är den största utmaningen som var och en av er har här på jorden, just nu … och tro det eller ej, era dagliga utmaningar, era dagliga liv, ”färgas” av denna mycket grundläggande, känslomässiga fråga.

Min Losha har nyligen insett att hon använder sin sjukdom och hjärnskada som ett sätt att ”sabotera” för sig själv. Hon använder det på ett sätt så att hon inte behöver göra saker som gör henne framgångsrik, för hon tror inte att hon förtjänar det. Hon trodde att hon bara var rädd för att nå framgång …

Hon uppfostrades med att inte njuta av ”hyllningarna” över att ha gjort något bra. Men hon inser att det går mycket djupare än så … det hamnar i att inte känna sig värd att vara älskad. Hon kan inte Älska sig själv tillräckligt för att tro att hon förtjänar framgång.

Jag försöker bara påpeka att det finns ”lager” i våra känslomässiga problem … och vi tror att vi avslöjar ett lager, till exempel hennes rädsla för framgång, men det går faktiskt mycket djupare än så. (3) Så jag uppmuntrar bara er alla att leva era liv, att bara vara medvetna om när ” triggern aktiveras”, eller att gå ännu djupare och försöka ta reda på ”varför” era triggers aktiveras. (4)

Det är ett svårt arbete, det förstår jag … men det finns ”healers” där ute som kan hjälpa er med det, och Losha försöker ge er ”alternativ” på vilka som kan hjälpa er i dessa situationer, på sin webbplats. (5)

Jag ville bara ta upp dessa saker idag … en lite konstigt blandning av ämnen, men jag känner att de är mycket viktiga … och jag kommer att tala mer och mer om ”individen” och varför individen är så viktig för det ”kollektiva”.

Kollektivet är det som gör det möjligt för att vår positiva framtid ska komma, så vi måste alla göra ett arbete med oss själva, för att hjälpa till att realisera vår mycket positiva framtid.

Jag vet att det är utmanande men ni har andliga guider som alltid, när som helst, finns där för att hjälpa er. De kommer att ge er ”tecken” och vägledning, ni kommer till och med visuellt att se tecken på att de är här för att hjälpa och vägleda er.

Ni är inte ensamma … Jag hoppas att ni alla vet det nu. Ni är aldrig ensamma … det finns så många varelser och era andliga familjer som har gått över … finns också alltid med er.

Så snälla vet att ni är Älskade, ni övervakas av mig och många andra som Älskar er. Jag slutar denna gång med att säga att jag hoppas att detta meddelande var till hjälp för er, och jag älskar var och en av er, så djupt mycket.

Er alltid tillgivna, Jack.

Kanaliserad live av Losha.

Hem | LIVE med LOSHA

Fotnoter av Steve

(1) Jesus genom Suzy Ward håller med JFK. Se Jesus i Matthews meddelande, den 15 maj 2019, på https://www.matthewbooks.com.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...