Alfa Centauri och Alcyone via Galaxygirl,  29 februari 2020

Alfa Centauri och Alcyone via Galaxygirl, 

29 februari 2020

 

Alfa Centauri och Alcyone 29/02/2020

Hej söta lilla mänsklighet. Ni är så älskade. Vi ser er från när och fjärran med stor tillgivenhet. Jag är Alfa Centauri, lillasyster till Alcyone. För vi är alla sammankopplade i det stora kosmiska nätet av medvetenhet. Jag tycker om att sjunga och stråla mitt ljus ut i rymden. Att se hur långt mitt ljus kan nå, är ett spel. Till en början finns det inte allt för mycket att göra som en stjärna, förutom att hålla ljuset, och när denna lärdom väl är bemästrad, kommer ytterligare lektioner som då börjar på en djupare nivå. Det är lurigt. Man kan tycka att det är en lätt uppgift, men precis när man lärt sig den, så börjar en ny lektion. Men jag ligger före.

Jag vill med stor glädje prata ikväll. Det är hög tid att den gudomliga feminina rösten i stjärnorna, får tala en stund. Jag älskar min storebror Alcyone så. Han är en fantastisk mentor för mig. Hans ljus är så mäktigt, så majestätiskt. Mitt ljus strålar med min skönhet, hoppas jag. Det finns mycket liv på mig, inom mig. Det finns mycket liv runt om mig. Många av mina planetsystem och deras månar är bebodda. Er film Avatar, visar bladverk och bioluminiscent som är en del av vårt typiska landskap. Jag nämner detta för att ni kanske kände er rörda när ni tittade på filmen, eller när ni tänkte på mig. Jag finns ganska nära, om vi talar om de stjärnor som finns i närheten. Jag flödar mitt ljus lättare nu eftersom den energetiska blockeringen har försvunnit! Vi stjärnor jublar! Vi har verkligen under en längre tid försökt ge mer ljus till Gaia, men blockeringen, molnet förhindrade det. Molnet är skingrat, och vi stjärnor har gått samman med ljuset från vår storebror Alcyone. Jag vill uppmärksamma er på, att ytterligare kosmiska nätverk av stjärnor bildas. (Jag ser en kvinnas hand brodera många solar och blommor. Jag ser tråden som bildar linjerna mellan, sammanbinder dem). Ja, så ser det ut. Modern förbinder oss med stor omsorg och fäster ihop detta kosmiska nät av ljus, för att fånga mänskligheten när den kommer lite högre upp. Åh, så vi älskar vår kära, mycket vilda, mycket modiga, oerhört kärleksfulla, Gaia. Hon är ett exempel för oss alla, på hur verklig kärlek ser ut. Förkroppsligade så delar ni denna egenskap med er planetariska moder, och ni förankrar kärleken från de många stjärnorna djupt inom henne, healar henne, ger henne näring. För ni kallas stjärnfrön av en stor anledning. Många av er kommer från stjärnorna. Detta var en sådd som kapades. Barn, vi stjärnor vill säga att ni är befriade från den träldom ni varit förankrade i. Åh, jag vet, det kanske inte verkar så, men så är det. Så vi hoppas att ni litar på det, att ni KÄNNER kärleken i dessa ord. Jag har inte gjort detta förut! Jag hoppas att jag gör ett bra jobb. Man har mycket tid för att sitta och tänka och vara, när man är en stjärna. Det är ett stort privilegium och en ära att vara Moderns tjänarinna av ljus, i detta lilla hörn av galaxen där jag bor, och jag är så glad att mitt ljus nu påverkar er mer! För det gör det! För vi stjärnor har kärleksfullt planerat ytterligare sätt att stödja våra små mänskliga favoriter av ljus.

Jag är Alfa Centauri, Alcyones lillasyster. Jag är inte så liten, jag är en ganska förtjusande stor stjärna och jag omfamnar min skönhet, mitt ljus. Jag hjälper till att förankra koderna mer fullständigt, mer djupt. Många av mina omgivande världar är gröna, många mån-team med liv. Många mänskliga kolonier finns redan här, ni skulle kunna kalla dem utbrytarkolonier. De känner också dessa uppgraderingar av energi, och alla kommer att skumpa lite, eftersom kärleken är den dominerande vibrationen.

Alla vi stjärnor är överens om att det är dags för Gaias stora uppstigning, och vi försäkrar er att ni alla övervakas ömt, blir omhändertagna, närda.

Vill du känna stjärnnätverket av kärlek som vi har stickat åt dig? Ja? Bra! Galaxygirl, jag är osäker på vad jag skulle ha sagt, om du hade sagt ‘nej’, för jag är så ivrig. Föreställ dig en perfekt, klar, stilla damm som är stadig under dina fötter. Stå på den. (Jag står på en plattform med glasbotten som flyter på ett stilla damm. Vattnet är mörkt. Det är innan gryningen. Jag ser skuggor av berg framför mig. Det är en vacker, fridfull plats). När du tittar ner på dina fötter ser du miljontals stjärnor som är reflektioner av himlen och strålar kärleksljus ovanför dig. Mänskligheten har sett reflektioner av sanningar, så när vattnet rör sig kan bilderna bli otydliga och böja sig lite, eller hur? Det är så. Det här är vad du har försökt förstå. Det är som när du sett ljus strömma genom vatten, du har accepterat böjningen av ljuset, du har accepterat att det verkligen är så ljuset ser ut, när det i själva verket är så mycket större. Titta på dina svala fötter på det mjuka genomskinliga vattnet. Se stjärnornas reflektioner. Dina fötter glöder lite. Titta nu runt dina fötter, där glider fler bioluminescerande varelser runt, mer liv, mer kärlek som stöder dig. Mänskligheten har under så lång tid varit rädd för vad som kan finnas i mörkret. Men, det här är vänliga ljusvarelser som simmar under dig och rensar vattnet. Djupens änglar har redan svept igenom. Det finns inget spöke, det finns ingen mer rädsla. Det är rensat. Stampa nu med foten. Se hur ljuset skiner starkare. Se det djupaste djupet under dina fötter. Dammen är nu en ocean och du kan se ända ner till botten, för ditt ljus sträcker sig så djupt du önskar. Vi önskar, vi stjärnor önskar, att du skickar ditt ljus in i din rädsla och osäkerhet. Ibland måste man titta rakt in i rädslan, och se att det helt enkelt är tomt utrymme, som måste fyllas med mer ljus. Nu ser du att ditt ljus fyller oceanen. Vi stjärnor önskar att du ska titta upp lite, rakt fram. Du ser snöklädda berg framför dig och sjön är levande av ljus. Det är gryning. Du ser den rosa soluppgången börja komma. Vi önskar att du tittar upp över de snötäckta bergstopparna och in i stjärnhimlen. Det finns för många stjärnor för att kunna räkna och de är klara, de är större, de är ljusare än jordstjärnorna du har kunnat se. För det var naturligtvis lite holografiskt också, inte en riktig skildring av den strålande skönheten hos det omgivande himlavalvet. Detta förändras. Mänskligheten kommer verkligen att se. Vi stjärnor gläder oss över det. Sträck ut händerna och hävda:

”Jag är ljus, jag är kärlek, jag är.

Jag förankrar ljuset, jag förankrar kärleken.

Jag förankrar jag är-koderna djupt i Gaias kristallmatris.

Jag sträcker ut detta ljus, det som representerar den kristallina människan, upp genom min kropp, upp genom mina utsträckta händer in i stjärnnätverket.

Jag håller Guds händer.

Jag förankrar detta ljus nu med en stor och glädjefull intention.

Så är det.”

Jag är Alcyone. Jag hoppas att ni tyckte om denna meditation som vi stjärnor har arbetat med. Naturligtvis är det inte bara mitt ljus som kärleksfullt träffat er och er planet. Nej, det är naturligtvis energin från oss alla, från Himlens Kompani, från Källan, från stjärnorna. Vi vakar alla över er. Jag vill försäkra er om att detta är perfekt kontrollerat och gudomligt arrangerat. Att vara rädd, är att missa stunden för denna upplevelse. Var glada, fridfulla. Känn glöden från miljarder stjärnor. Bjud in det gudomliga stjärnljuset till era celler, och känn er lite mer som hemma. Källan är ert hem och vi är aspekter av denna magnifika skapelse, som alla arbetar tillsammans för att förankra kärlek och ljus mer fullständigt, djupare, mer totalt i Gaia. Jag är Alcyone. Jag försäkrar er att ni har det största gudomliga stödet.

Jag är Alfa Centauri. Tack för att ni lät mig komma och prata idag. Jag älskar er så mycket. Vi stjärnor är glada över att ha tillkännagivit vårt nybildade nätverk av ljus, för att gynna de uppstigande på Gaia. Känn de gnistrande ljuskoderna som tar tag och slår på kristallerna i er. Ni kan få tinnitus och värk efteråt, när energin rör sig och snurrar. Jag är Alfa Centauri, er vän. Tack.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Maggan

You may also like...