Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 5 april 2021

 

Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 5 april 2021

 

Jag är Maria Magdalena och jag är här idag för att få er att minnas att ni är ett med det gudomliga, att er Heliga Graal finns inom er. Det är en stor väckelse som nu rör sig över jorden. Människor vaknar upp ur sin djupa sömn och upptäcker att de har en annan verklighet inom sig, än den som de ser i det som sker i det yttre. De börjar att ifrågasätta sina sanningar, andras sanningar, och de sanningar som kommer fram i media. Vad är egentligen sant? Det här kan vara lite förvirrande i början, men ju oftare du söker sanningen inom dig själv, så blir bilden klarare och klarare. Det finns bara en sanning och den sanningen bär du med dig från liv till liv. Du är din egen sanning. ”Jag är vägen, sanningen och livet” var Jesu ord och detsamma gäller för dig. Du är vägen, sanningen och livet och dessa ord kommer snart att stå uppenbarade för dig, när du söker efter den sanning som vilar djupt inom dig. Kärlek kan vara ett kort ord för det, men kärlek borde egentligen vara ett långt ord för det innefattar så mycket. Det omfattar hela er Jord och alla de väsen som finns i, på och runt den. Kärlek genomsyrar allt som finns i hela universum, det är ursprunget till allt liv, alla livsyttringar, och till den transformation som nu sker på Jorden. Det är kärleksenergin som transformerar om Jorden idag. Det finns alltid en röd tråd av kärlek i allt som sker. Det kan ses i det förlängda perspektivet men kan vara svårt att se i det korta perspektivet. Var och en fylls upp med det som händer just nu och kan bara bearbeta en bit i sänder. Det är så det har sett ut i världen, men dett börjar nu att ändras när man får en djupare blick i vad som händer inom en själv. En ny och djupare förståelse växer fram om vad som är livets mening och hur jag själv kan förhålla mig till det liv jag lever. Du börjar få syn på din egen utveckling och har insett att det varit en lång resa, en resa som nu börjar närma sig sitt slut, där du lämnar en tyngre energi för en lättare och ljusare. Dina steg blir nu mer målmedvetna, du ser ditt mål och dina val blir mer medvetna, för du vet vad det är som leder dig framåt. Du förstår att det är kärleken som du behöver ta in och öppna upp för i ditt hjärta. Det är med kärlek som du ska se på dig själv, din nästa, och den värld du lever i, det är då en verkligt stor förändring kan ske och den sker just nu inom dig.

Älskade barn, allt sker först inom er innan ni kan se det utom er. De förändringar ni ser i det yttre, de har ni redan upptäckt i ert inre. Är det inte så … så ser ni dem inte. Förstår ni uppvaknandets logik nu, kära vänner, ni behöver vakna upp för att se det som är verkligt och den transformation som Jorden och ni själva befinner er i. Det finns många väckarklockor, ni vaknar vid flera tillfällen innan ni stänger av klockan för att slutligen stiga upp. Det är en process i att långsamt vakna upp till en högre och högre medvetenhet för att slutligen infinna sig vid ljusets port, där Kristus möter och leder in dig till kärleken och ljusets rike. En epok har nått sitt slut och en ny har börjat. Kärleken och ljusets rike är det rike som nu väntar på er, kära barn på Jorden. Ett rike som också det finns inom er. Det är frukten av de goda tankar och gärningar som ni omger er med. Det är den strävan efter kärlek och medkänsla som nu har börjat ge sig tillkänna i världen. Det är kärlekens energi som stärker längtan efter att ge och få mer kärlek. Den sprider sina frön överallt på Jorden idag och fröna fäster sig överallt och börjar gro och växa och växa … de växer fort för de hamnar ofta i god jord, jord som har fått mycket näring.

Det är så, kära vänner, att allt sker så mycket snabbare idag, då ni redan har så mycket erfarenheter och är mottagliga för en högre energi av ljus, ett ljus som ni vattnar ymnigt, för ni törstar efter kärlek och ett nytt sätt att se på er själva och den värld som omger er. Ni har vuxit ifrån det gamla och förlegade och har börjat att ge plats åt något helt nytt. Ett nytt sätt att se, ett nytt sätt att tänka, en större förståelse hur allt hör ihop, och att du är en del av alltet.

Med dessa ord lämnar jag er nu, älskade barn, för denna gången.

Stor kärlek, Maria Magdalena

Du gillar kanske också...