Meddelande från Kattdjurens Ras via Galaxygirl, 11:e november 2017

Meddelande från Kattdjurens Ras via Galaxygirl,

11:e november 2017

 

 

Kattdjurens Ras 11/11/17

Vi kattdjur är en uråldrig ras, här för att observera uppstigningen av er art från mörkret till ljuset. Vi är från en avlägsen plats, från en annan tidslinje. Men allteftersom uppstigningen sker, förenar sig många tidslinjer till en strålande en.

Vi är gamla resenärer från ett avlägset stjärnsystem. Ni kanske skulle bli förvånade av att veta vilka olika intelligenta raser, som observerar Mänskligheten i denna övergång Nu. Det är stort! Vi bidrar alla med våra egna färdigheter, frekvenser och erfarenheter, till detta stora projekt som vi kallar

”Jordens Uppstigning”. Det är verkligen ett intergalaktiskt projekt. Ni Människor har ett talesätt som säger ”Många händer gör arbetet lättare.” Det stämmer.

Ni de uppvaknade på marken, har fångat mångas uppmärksamhet och intresse, för att observera utvecklingen av er art nu. Ni integrerar häpnadsväckande lätt, när koderna av ljus fortsätter att swisha och virvla sig genom tomrummen, och tar sig till er planet. De påverkar er kropp på ett otal sätt. Ni expanderar cellulärt och er kristallina struktur kommer online. Era chakran snurrar kraftigare, och de som har slumrat eller varit inaktiverade under årtusenden, kommer ihåg hur de ska snurra. Vi rekommenderar mycket vatten, avskildhet och att andas. Vi rekommenderar stilla kontemplation, i den här magiska portalen den 11/11/17 – för mycket kommer fram den dagen, och säkert också under de kommande.

Vi är intelligenta, kärleksfulla och kloka. Vi är inte varma och mjuka. Vi är starka krigare från antiken som kommit för att säkerställa framgången i detta uppdrag! Tänk inte på oss som huskatter, för vi är stora kattdjur som mer liknar lejon, fast större. Vi tycker om att se att ni ger kärlek och vårdar våra mindre kattvänner, men vi som talar är inte sådana, för att vara tydlig.

Er galaktiska familj är annorlunda, Mänskliga. Inse det nu och det blir en lättare övergång för er. För Jorden – Gaia – kommer att bli ett intergalaktiskt lärocenter för den kroppsliga planetära uppstigningen. Ni är de första som åstadkommer denna fantastiska prestation, och det har mer än maximerat våra intressen. För var inte så naiva med att tro, att Jorden är den enda planet som påverkats av de mörka. Ni är de första som befriar er själva från deras mörka grepp. Ni inspirerar andra att göra detsamma. Ni kommer att vara lärare och vägvisare – ni är redan inne i åtgärderna.

Vi saluterar er. Vi är Kattdjurens Ras och har kommit för att observera, stödja, förstå och expandera begreppet uppstigning, från denna nya, enastående plattform. Vi är här. Expandera i de nyheter av möjligheter som utspelar sig för er nu, för tiden är kommen för att genomföra alla dessa uppgraderingar med avsikt, styrka och värdighet. Vi kommer med stort intresse att se er skapa. Kom ihåg att andas in i ljuset – det hjälper er att bli det snabbare. Vi finns i närheten om ni behöver oss. Vi är militära strateger, och är nöjda med er utveckling på planeten i Nuet.

Det var allt.
Insänd av Galaxygirl

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Du gillar kanske också...