Ärkeängel Zadkiel via Kerstin Sisilla 12 maj 2020

Ärkeängel Zadkiel via Kerstin Sisilla 12 maj 2020

 
Jag är Ärkeängel Zadkiel som står till er tjänst.
 
Min hjälp till er är att lätta på era bördor, trycket på era axlar. Älskade Mästare, glöm era egna och andras fel och brister, glöm det förgångna, det tunga och tröga ni upplevt i era upprepade jordeliv. 
Be mig ärkeängel Zadkiel komma till er vid ett tillfälle när ni har tid i avskildhet, för ert inre arbete. Det är viktigare nu än någonsin att kasta iväg de bördor ni burit på. Er tid är NU som ni har hört tidigare (ler).
Jag är av Indigo och jag arbetar med transformation och healing av det gamla, det som inte existerar längre annat än i ert cellminne.
 
Ligg eller sitt bekvämt och kalla på mig, Zadkiel, så är jag med dig när du tar tag i de återblickar som ännu har spår lagrade i din vackra kropp. Se min indigoblå färg med ditt inre öga och andas lugnt. Upplever du något minne som gör dig upprörd – känn min kärlek, känn min närvaro så nära dig. Erkänn de känslor som kommer upp och de bilder du ser. Det är knutarna i din minnesväv som löses upp. 
För varje känsla, varje minne som du accepterar och hänvisar till det förgångna – ju fler positiva händelser minns du. Ju mer uppskattar du din nuvarande kropp, ditt liv, din situation i dag. 
Ta emot min indigoblå och lila healing, min tröst, min kärlek, mitt lugn, min frid och låt dig vaggas i min famn. Kanske känner du ett starkt tryck i din panna, kanske börjar din tallkottkörtel mellan ögonbrynen att snurra. 
Om du är i stillhet länge nog – tills inga nya negativiteter dyker upp inom dig – kan du uppleva Ljuset, Kärleken, friden och harmonin från Källan liksom regnbågens alla färger som har sitt ursprung där. Minns då att du – liksom ni och vi alla – har vårt ursprung i detta underbara flöde av kristallina kärleksenergier i alla regnbågens färger.
Förstå kära ni Mästare att ni är på väg hem, hem till er själva. Minns er styrka, er kraft, er innersta kreativitet, er skaparglädje och ert Kärleksljus och låt nu andra ta del av det. Visa upp er i er egen glans Mästare, för det är vad ni är.
 
Jag, Zadkiel hjälper er att finna er egen Livskraft – ert Chi, ert Ka. Ni kan då stå i er fulla kraft oavsett yttre händelser. Ni är så nära, så nära mina Älskade, att nå ända fram. Var i glädje, var i frid eftersom allt går enligt den Gudomliga planen. Vi är många här i ”regnbågs-spekrat” som älskar er och följer er, Människor.
Med Kärlek och önskan om ett snart återseende. Ärkeängel Zadkiel

Du gillar kanske också...