Ivo av Vega via Sharon Stewart, 11 maj 2020

Ivo av Vega via Sharon Stewart, 11 maj 2020

 

Vi är i 4D Nu | Ivo av Vega via Sharon Stewart

11 maj 2020

Okej, jag och Ivo kommer att kanalisera det här. Ändring av reglerna, killar.

Vi är i 4D.

När jag var i de 12 stegen fick vi lära oss att göra inventering av våra problem så att vi äntligen kunde få lite lugn. Ja, vi gjorde gottgörelser till andra, helst ansikte mot ansikte, för vår del i sakerna, men det betonades alltid att den som gynnas av denna ändring var vi; de kunde ta det som de ville.

Det var 3D. Detta är 4D. Reglerna har ändrats.

Att vara 5D betyder att du är medveten om Lagen om En och att du arbetar för det kollektiva medvetandet och erkänner att du är en del av det, men jag tror inte att du som individ får någon överdriven känsla av ha rätt i detta erkännande. Faktum är att vad jag tror 5D handlar om är att göra uppoffringar så att andra kan njuta av det du har. Låt oss inse det, galaktikerna skulle inte vara här om de var själviska, eller hur?

Så 4D är precis i mitten av det. Jag tror att när du löser ett problem måste du göra det inte bara för dig själv utan så att den andra parten också gynnas.

Jag fick höra att jag skall tänka på mina grannar som stjäl från min trädgård på min gamla plats angående den sista plantan jag har där: min rabarberplanta. Jag tänkte flytta den till det lilla stycket som jag har här så att ingen kan röra den, men jag har bestämt att den får vatten där den är, och om jag tar den första satsen rabarber och fryser den så kan de få vad som växer efter detta. Detta fick jag veta var en 4D-lösning.

Ivo, jag är säker på att du berättade detta för mig, eftersom du var min guide och allt, men kan vi få dina kommentarer tack?

Ivo: Min älskade, den fjärde densiteten överensstämmer med hjärtat. Du har haft ett öppet hjärta mest under hela din livstid, även om du har lärt dig att stänga det ofta till följd av beteenden från lägre frekvens som du utsatts för, och detta var naturligtvis de mörkas avsikt med att introducera människor med lägre frekvens i ditt liv. Vår avsikt, den av Ljuset, var att du lär dig att hålla ditt hjärta öppet trots att du behandlas på ett sådant sätt, och du har varit långsam med att lära dig detta. Men detta är vägen genom den fjärde dimensionen.

Jag: Vill du bo här?

Ivo: Jag ser att det var svårt, min kära. Men när man stänger hjärtat istället för att låta kärleken flyta till dem som irriterar, eller till och med de som försöker förstöra dig, som dina föräldrar gjorde, sätter det dig i en ogynnsam situation. Du är en människa och du är kärlek.

Naturligtvis i den tredje dimensionen fick du lära dig att du skulle vara galen om du accepterar och älskar någon som har behandlat dig så ondskefullt. Detta har du naturligtvis lärt dig som ett sätt att hålla disharmoni igång i hela din värld, och du lärde dig den här lektionen, enligt exemplen från dem som spelade upp detta för dig.

Om du inte hade tagit på dig någon fiendskap från dessa skadliga handlingar, skulle du faktiskt ha kommit igenom det hela utan några ärr, men det var inte fallet.

Nu när du är i den fjärde dimensionen är det absolut nödvändigt att ni alla lär er att älska alla, även er värsta fiende. Det var vad Jesus gjorde, och det var hans uppstignings väg.

Nej, min älskade, han är inte speciell. Han är den som har uppfört för dig den lektion du behöver lära dig nu. Följ hans exempel, inte dina föräldrars. Det är därför Jesus kom för att hjälpa er. Att ge dig detta meddelande så att du också skulle vara oberörd av negativitet i din värld.

Så, ja, lösningen är annorlunda nu i den fjärde densiteten. Tredimensionella lösningar av själviskhet är inte tillåtna längre. Som ni noterade kommer problemen att stanna kvar tills ni gör ett försök att skapa ett ömsesidigt tillfredsställande svar. Om ni hyser agg eller förbittring, beror det på att lösningen ni har sökt är av för låg frekvens.

Jag: Hur är det med min granne intill, herr Fancy Pants, som är i sitt eget lilla drama att vara Mr Sexy Man. Han tror att han kan smyga sig över och få ett ligg när hans fru har gått till sängs. Hur löser jag det? Om han blir arg på mig för att jag säger nej, ska jag ge honom vad han vill?

Ivo: Faktiskt inte, min kära. Det skulle fungera på detta sätt: att du säger nej och oavsett hans svar till dig, att du inte blir arg på honom. Han måste lära sig sin lektion och du har satts upp för att lära honom den, men det vore bäst om i framtiden ni två fortfarande kan tala med varandra. Detta är en acceptabel fyrdimensionell lösning.

Jag: Men om han inte gör det?

Ivo: Då kan du inte göra någonting åt det.

Jag: Hur skiljer det sig från min andra granne som stjäl mina grönsaker från min trädgård? Jag måste ge honom en del av mina rabarber efter att jag har tagit det jag vill ha. Jag kan inte hamstra växten för mig själv?

Ivo: Detta är en annan situation. Jag hänvisar till de 10 budorden.

Jag: Det finns inga rabarber där.

Ivo: De hänvisar till äktenskapsbrott och det skulle vara i linje med din grannes avsikter. Detta är undantagen.

Förstå förresten att hur du känner för rabarbern betyder du är okej med situationen.

Jag: det är jag. Jag kan leva med det. Han kan få några. Han behöver inte ens fråga, för det gör han inte.

Ivo: Och så accepterar du honom som han är. Det är ett stort steg framåt eftersom du har höga förväntningar på människor som inte kan leverera.

Jag: det har jag. Vad sägs om några fler exempel?

Ivo: Det här var en stöld, ett särskilt problem du har med andra. Du måste ändra ditt tänkande till överflöd, eftersom du i den rabarberplantan har mer rabarber än du skulle kunna äta under en säsong. Den växten ger av sig själv som naturen gör, och du har mer än du skulle vilja ha i en planta. Det är överflöd.

Jag: Sant. Ett annat exempel då.

Ivo: Din körning.

Jag: Åh ja.

Ivo: När du kör med din musik så högt ger du en serenad till hela staden.

Jag: Det är bara ett skämt.

Ivo: Folk är irriterade över ljudet

Jag: Det är bara för en sekund.

Ivo: Min älskade, du är på en uppstigningsväg. Kanske en del hänsyn till andra skulle vara i sin ordning. Ta inte ditt eget behov av att höra Deep Purple med hög volym, som det enda behovet.

Jag: Jag älskar hög musik.

Ivo: Spela då den högt för dig själv, men håll inte på och vrid upp den så att det kan höras ner i kvarteret, min älskade.

Sedan är det din otålighet. När du är otålig mot andra blir du självisk. Du äger inte världen och du måste dela den med andra som ibland tar lång tid på sig.

Jag: Ja, vid ”drive thru”. Allt han gjorde var att beställa hamburgare, hur lång tid tar det?

Ivo: Tydligen mycket för vissa människor. Du hade inte så stort tålamod.

Jag: Jag var hungrig.

Ivo: Och det här är en annan sak, min älskade, det här är ursäkter. Ja, du var hungrig men i själva verket vem är ansvarig, du eller din mage?

Jag: Min mage.

Ivo: Jag fortsätter att säga till dig, min kära, det här är ursäkter. Du är alltid ansvarig för ditt beteende och det måste genomföras på ett sådant sätt nu att du är hänsynsfull mot andra och inte visar någon illvilja mot dem, av någon anledning som helst. Du lämnar den tredje dimensionen och utvecklas bortom ditt lärande, och detta nya beteende måste övas.

Jag: Jag fattar det. Ja, jag antar att Jesus inte var ett högljutt musikälskande brushuvud, eller hur?

Ivo: När det gäller banken som överbelastade dig för interac-avgifter under Covid-perioden där du inte kan använda kontanter för att betala för några av dina avgifter, kan du faktiskt ta ansvar för din halva av problemet och erkänna att du kunde ha köpt kaffekort för att köpa kaffe hellre än att få interac-avgifter för en $ 2,00 kopp kaffe. Det andra är att dina salladsköp också kan betalas med ett kort. Detta visades för dig så att du tar ekonomiskt ansvar för dina utgifter.

Många tar inte ansvar för sina utgifter, och vissa skickar irriterade brev till bankchefer snarare än att titta på deras möjligheter. Detta är att skylla ifrån sig, min älskade, och detta är tredimensionellt beteende. Du ser inte din del i det.

Jag: Ivo, jag är så lycklig att ha dig! LOL

Ivo: Det är du verkligen. Du måste ta ansvar för dina utgifter och inte skylla på annat när du kommer till korta. Du förstår att denna nuvarande brist orsakades av ett antal saker, och att du verkligen hade skapat situationen för den stora bilreparationsräkningen och Merlin som fick kattherpes. Du säger: “Tänk om ….” och detta måste stoppas. Du sade: “Tänk om jag får en enorm bilräkning och katten blir sjuk?” och det här är vad som hände. Även dessa saker måste dina tankar också ta ansvar för annars kommer du att skapa dina rädslor.

Och för dem som nu lever genom koronavirusrädslor är det särskilt så. Var inte rädd för detta eftersom du kan skapa behovet av att drabbas av det, eller någon annan orimlig omständighet som skapats av den nya världsordningens plan för att kontrollera dig. Låt inte er kontrolleras av rädslan.

Detta är den fjärde dimensionen, och ömsesidighet och en mer kärleksfull inställning till livet är vägen framåt. Inte rädsla. Rädsla är tredje dimensionen. Du lämnar rädslan och öppnar hjärtat för att omfamna kärlek till alla andra. Öva detta nu och det kommer att hjälpa din uppstigning.

Jag: Tack, Ivo. …. (sjunger) Smoke on the Water… ..

Ivo: Det är olyckligt med deras val av musik men dessa män är verkligen mycket begåvade musiker. Jag tycker inte om denna musiksmak som du har, men tack och lov är det inte ditt enda musikaliska utlopp. Din kärlek till Ritchie Blackmores gitarrsolo på Black Knight är särskilt oroande, men jag förstår att det förtrollar dig och därför tolererar jag det. Jag måste vara nära dig när du är i bilen, min “diskoboll”, som du kallar den, är alltid nära dig. Den åker i baksätet på din bil med dig, liksom Merton åker över dig med sitt skepp. Han måste också lyssna på din musik. Skulle det vara möjligt för dig att ändra din musik då och då för att ge oss en paus?

Jag: Jag kan sätta på Three Dog Night. Jag gillar dem också.

Ivo: Det skulle vara acceptabelt, min kära. Det finns mer psykedeliska låtar som du tycker om så dessa låtar skulle också vara mer behagliga för våra öron. Tack, min älskade!

Jag: Okej, tack Ivo. Jag ska köpa några psykedeliska 60-talare och ladda dem till min mp4-spelare.

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...