Ärkeängel Zadkiel via Linda Robinson, 1 november 2019

Ärkeängel Zadkiel via Linda Robinson, 1 november 2019

 

 

MEDDELANDE FRÅN ÄRKEÄNGEL ZADKIEL ~ NOVEMBER 2019

ÖVERFÖRT GENOM LINDA ROBINSON

DIN STRÅLANDE ENERGIKROPP

Hälsningar, Älskade Ni,

VI ÄR Ärkeängel Zadkiel och Lady Amethyst, och vi hälsar er med kärlek. Idag vill vi diskutera er lysande energikropp.

Du är en själ som bor i en vacker, lysande kropp av energi. Det skimrar och glittrar när du går igenom din dagliga rutin. Det kan jämföras med en dans där varje rörelse får ett nytt uttryck av känslor och medvetenhet. Din lysande kropp utstrålar de färger av medvetenhet som du upplever i det ögonblicket. Det är en flytande dans med ständigt föränderliga färger och frekvens.

I de Högre Världarna ser vi dig när du går från tanke till tanke, från känsla till känsla och från aktivitet till aktivitet. Att se på din vackra dans är som en rörlig symfoni av energi med varierande färg, ljus och frekvens. Vi kan se din vackra själ från detta perspektiv när du går genom livet. Vi kan se hur varje tanke eller känsla påverkar din lysande kropp, och vi skickar dig Kärlek med varje förändring.

Som du är medveten om innehåller din energikroppsfrekvens din Energetiska Signatur, vilket är hur du är känd och igenkänd i de Högre Världarna.

Med denna medvetenhet kanske du vill betrakta din kropp från ett högre perspektiv.

När du gör detta kan den se ut som en glödande, lysande kropp som du kan se igenom. Den kan ha ett genomskinligt utseende som är fyllt med ljus. Du kanske blir medveten om att den flyter och förändras snarare än att den är fast eller solid.

När du fortsätter denna observationsprocess inser du hur din lysande kropp påverkas av varje tanke eller känsla. En sorglig eller arg tanke kan fördunkla energin, medan en glad eller kärleksfull sådan ger en ljushet och ett mer genomskinligt utseende. Graden av förändring varierar med intensiteten i tanken eller känslan. Ju starkare tanken eller känslan är, desto mer uttalad kommer förändringen att bli.

Kvaliteten på utstrålningen sträcker sig till alla delar av ditt liv.

När du är engagerad i aktiviteter du tycker om och är i linje med ditt andliga uppdrag, gnistrar din energikropp. Alla delar av din varelse är kongruenta och rör sig i samma riktning.

Detta kan kontrastera mot gånger när du gör saker som inte får ditt hjärta att sjunga. Du kan kännas orolig eller ur balans i dessa fall. Din aktiva energi rör sig i en riktning medan ditt Högre Jag uppmanar dig att gå i en annan. De olika delarna av din Varelse är inte i linje. Detta resulterar i ett dunklare utseende på din energikropp.

När du återvänder till en aktivitet som du tycker om och som samverkar med din uppstigningsväg återkommer din glödande utstrålning.

Ju mer du kan ha alla delar av dina tankar, känslor och aktiviteter i linje med din uppstigningsväg och ditt andliga uppdrag, desto mer kommer din energikropp att gnistra och lysa.

När du behöver utföra uppgifter som du inte tycker om, kan en ändring av ditt perspektiv på aktiviteten hjälpa dig att få din energetiska kropp tillbaka i linje. Om aktiviteten gynnar de omkring dig och är till det högsta goda, så kommer detta att hjälpa dig att anpassa din energiska kropp om du ser på den ur det perspektivet.

Att be om att dina tankar, känslor och aktiviteter är i överensstämmelse med det högsta goda kan justera varje del av din energikropp så att den glöder med luminescens.

Att be om det högsta goda tillåter oss också i de Högre Världarna att hjälpa dig efter behov.

När du rör dig genom din dag med avsikt att vara av det högsta goda, är alla delar av din energikropp inriktade, glödande och lysande.

Älskade, vi är glada över att du ser dig själv som en Själ som bor i en vacker, lysande kropp av energi. Vi är här för att hjälpa dig när vi arbetar tillsammans för det högsta goda.

Vet att du är mycket älskad.

VI ÄR ärkeängel Zadkiel och Lady Amethyst,

… och VI omger dig med Kärlek.

Och så är det.

Copyright © 2019 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Alla rättigheter förbehållna. Det är tillåtet att publicera på webbplatser så länge informationen inte har ändrats, avkortats eller lagts till, och kredit för författarskap, inklusive mitt namn och webbplats, ges. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. Denna information får endast publiceras i tidskrifter, tidskrifter eller offentligt tryck med skriftligt tillstånd. Email: Linda@PersonalPathwaysOfLight.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...