Ärkeängel Zadkiel – Att anpassa sig till de högre rikena, 1 juni, 2023

Ärkeängel Zadkiel: Att anpassa sig till de högre rikena.
2023-06-01
Hälsningar älskade ni,
VI ÄR Ärkeänglarna Ametist och Zadkiel, och vi hälsar er med kärlek. Idag vill vi diskutera anpassningen till de högre rikena.
Högre frekvensers energi når er jord och badar den i vackert Ljus. Det inbjuder er till att anpassa er till de högre rikena.
Detta Ljus är tillgängligt för alla som vill flytta högre upp i spiralen för uppstigning. Det kan hjälpa er att höja frekvensen och stiga till en högre nivå av medvetande.
När detta inträffar går ni inte bara personligen framåt, ni kan också stå till tjänst för det högsta bästa.
När er frekvens ökar kan ni kommunicera lättare med de högre rikena. De högre varelserna sänker vanligtvis sin vibration för att kommunicera med er, men den kan bara sänkas till en viss grad. Er del är att höja er egen vibration för att möta dem. Ju mer ni höjer er frekvens, desto lättare kan ni kommunicera med dem för ni når då en nivå som är bekväm för er båda.
Ni är redan bekanta med många av sätten för att höja er vibration. Detta inkluderar metoder som att tänka positiva tankar, läsa eller lyssna på upplyftande material, meditera och göra vad som helst som får ert hjärta att sjunga. Dessa övningar förbereder der för en ännu större anpassning till de högre rikena.
Ett annat sätt att öka er anpassning till de högre varelserna, är att be dem arbeta med er. Om det finns en speciell Ärkeängel eller Uppstigen Mästare som ni resonerar till, kan ni anpassa er till den Varelsen genom att säga namnet och föreställa der den Varelsen. Anpassa er sedan till den varelsens energi.
Varje Varelse har en speciell energetisk signatur, som är baserad på det arbete och de speciella egenskaper den bär. Alla har en mycket hög vibration. När ni anpassar er till den varelsens energi, så stiger er egen vibration.
När ni fortsätter att anpassa er till den Högre Varelsens energi, blir ert eget energifält mättat med den Varelsens speciella egenskaper. Ni kanske känner kärlek, styrka, klarhet eller andra egenskaper. Ju längre ni anpassar dig till den Högre Varelsens energi, desto mer kommer ert eget energifält att införliva de speciella egenskaperna.
Ni kan börja känna ett samförstånd med denna högre varelse. När detta inträffar utvecklar ni ett fungerande partnerskap. Ni kan kalla på den högre varelsen för att få insikter och uppmuntran.
Ni kan också uppleva en expansion i ert medvetande. Ni kan se situationer från ett högre perspektiv. Detta tillåter er att införliva ännu fler av de speciella egenskaperna hos denna Högre Varelse. Som ett resultat kan ni upptäcka att ni bär på mer Ljus och mer universell Kärlek. Ni önskar det högsta goda för alla.
Ni börjar bära denna högre vibration var ni än är, och det gynnar alla omkring er. Ni sprider ert Ljus bara genom att vara som vanligt. Ert Ljus strålar ut från er och finns där för alla som vill ta emot det. Ni är ett ljus för det högsta goda. Ni är en bro mellan de högre rikena och den tredje dimensionen.
Ni kan hålla er anslutning till de högre världarna stark genom att anpassa er till den dagligen. Att spendera tid på att fokusera på er valda högre varelse, håller er vibration på en högre frekvens. Detta är en pågående process. Ju mer ni anpassar er till de högre rikena, desto högre kommer ni att stiga i spiralen för uppstigning. Det kommer att bli ett kontinuerligt flöde av högre medvetenhet och kommunikation. Det kommer att bli en del av de ni är som Ljusvarelser.
Genom att göra denna anpassning till en viktig del av er väg, kan ni vara till ännu större samhällsomfattande tjänst för det högsta goda.
Älskade ni, vi är glada att ni anpassar er till de Högre Rikena för det högsta goda. Vi finns alltid här för att arbeta med er.
Vet att ni är mycket älskade.
VI ÄR Ärkeänglarna Ametist och Zadkiel,
…och vi omger er med kärlek.
Och så är det
Kanal: Linda Robinson

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *