Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet den 30 oktober 2019

 

UPPDATERING FÖR ENERGIERNA LEDANDE TILL VINTERSOLSTÅNDET

DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge er denna framstegsrapport om er utveckling. Vi vet att ni gör framsteg eftersom vi läser av den övergripande vibrationen i det mänskliga kollektiva medvetandet och vi kan säga att ni följer med de energier som finns över er. Om ni inte höll på med energierna skulle ni se masshysteri. Ni skulle uppleva ett stort antal självmord. Det skulle finnas nyhetsrapporter om hur många bilolyckor och hur mycket våldsamt körande det var en särskild dag som ni hade fått en enorm nedladdning av högfrekvent energi.

Men vi ser också mer än bara en brist på nya, oförklarliga problem i er värld. Vi ser framsteg. Vi ser människor aktivera mer av de vibrationer som de vill uppleva och gör det avsiktligt. Vi ser att ni lever ett liv med syfte och mening. Vi ser att fler och fler människor varje dag vaknar upp till sanningen att ni är där för att göra mer än bara överleva så länge ni kan eller förtjänar att leva i ett paradis efter livet. Människor vaknar upp för sanningen att ni är där för något nytt, något större.

Och även om det finns många individer bland er som känner sig så, har de inte språket för att beskriva vad de känner. De vet inte vem de kan prata med om vad de upplever och känner. Så när en av er är villig att vara den underliga i rummet och nämna den upplevelse du hade med en utomjordisk, en ängel eller en älva, öppnar ni en dörr som någon annan behöver öppna för dem. Ni skapar tillsammans mer inkluderande på Jorden.

Och vad ni ser i denna tid är att de människor som vill behålla saker som de har varit, eller gå tillbaka till en tid då saker var bättre, flippar ur eller blir obstinata. De gör narr av er för er framåtskridande inställning på samma sätt som de gjorde narr av er för att ni var alltför känsliga när ni var barn. Men denna känslighet börjar verkligen löna sig eftersom ni kan införliva de vackra energier som finns över er.

Och vi vill också att ni ska veta att ni kan skapa något helt nytt, något som aldrig tidigare har setts på jorden med dessa energier som är över er. I själva verket uppmanas ni att göra det under de sista två månaderna av ert kalenderår, under denna tid fram till ert vintersolstånd. Det är ni som har kapacitet att ta det som är över er och skapa med det och detta är en uppmaning till er alla att göra det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...