Ärkeängeln Gabriel via Genoveva Coyle, 26:e juni 2018

Ärkeängeln Gabriel via Genoveva Coyle, 26:e juni 2018

Ni är i stånd att aktivt skicka kärlek till alla som är i ömmande behov av en kärleksfull hand och av ett vänligt ord. Kanaliserat genom Genoveva Coyle

Hälsningar kära ni! JAG ÄR Ärkeängeln Gabriel, jag är Kärlekens Lilja och Sanningens Trumpet. Jag är er vän, jag är er familj, i Moderns tjänst och till er allas tjänst.

Jag är här för att tala till er om behovet av att öppna upp era hjärtan ytterligare! Jag är här för att ingjuta gyllene bubblor av glädje och kärlek, att fylla era hjärtan med, och speciellt era högre hjärtan, med mer gyllene ljus och kärlek.

Vid dessa tider av snabba förändringar som pågår i världen, vid dessa tider av det nödvändiga frigörandet av mängder med tunga och täta energier, är det viktigt att ni är jordade och balanserade. Ännu mer, käraste hjärtan, vill vi att ni är den kärleksfulle observatören som hela tiden håller andra i dess frid och kärlek.

Nej, ni behöver inte ta på er någon av de negativa energier som snurrar runt allesammans, energier som är rasande och kaotiska påverkar många som ännu inte är tillräckligt uppvaknade, och som fortfarande inte bearbetat och frigjort sig från sina innersta problem och bagage. Låt inte dessa energier dra ner er till dramat och smärtan i den 3:e dimensionen.

Ni behöver inte bevisa någonting för någon och ni behöver inte göra allting rätt. Det är inte av kärlek och det är verkligen inte en Nova Varelses uppgift att lösa problem och skapa nya. Sträva efter att vara i ditt hjärtas glädje, där det inte finns behov av att döma eller att ha rätt. Observera endast de händelser och de energier som korsar din väg och låt dem föras till ljuset med Moderns behagfullhet och varenda transmuterande verktyg som du känner dig bekväm med.

De som lyssnar till, eller läser detta meddelande har fått till skänks massor av gåvor och verktyg för att hantera detta kaos. Ni har också fått tillgång till den 13:e Oktaven och till hela det Kärleksfulla Rådet (Council of Love) för assistans med att ta bort de återstående fläckar och damm av lågt vibrerande energier i ert fält.

Nu skänker jag er mer kärlek och jag är alltid tillgänglig för att komma till er, vilken tid ni än ber mig, för att fylla er och ge påfyllning med mitt gyllene ljus, för att hjälpa er med balansering och återkoppling av era söta själv, av ert utrymme, era vackra hem och hela själsfamiljen som är ansluten till er. Ert uppdrag vid den här tiden, bland andra inte desto mindre viktiga, är faktiskt att skapa ett stabilt utrymme för var och en och fylla upp det med kärlek, hopp och frid.

Så, ni är i stånd att aktivt skicka kärlek till alla som är i ömmande behov av en kärleksfull hand och av ett vänligt ord. Ännu mer till dem som verkar befinna sig på den andra sidan av det kärleksfulla spektrumet.

Ni är kärleksfulla kanaler på så många unika sätt, om ni så talar om det eller inte, om ni talar eller skriver överhuvudtaget, det spelar ingen roll, därför att effekten känns av alla i närheten eller långt bort eftersom ni utstrålar så mycket ljus och medkänsla att det kan fylla ett rum, ett hus eller en hel gymnastiksal.

När ni arbetar med att skicka kärlek och ljus medvetet som en grupp eller i en gemenskap kan ni expandera, stabilisera och sedan förändra händelser till det bättre, höja vibrationerna och lyfta upp ett helt land, även denna vackra planet och hela universum.

Känn er kraft! Känn ert värde!

Var i min kärlek och gyllene bubblor av glädje! Farväl.

Översättning: Emelie S

Du gillar kanske också...