Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 30 oktober

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel, 30 oktober 2016

Via Shanta Gabriel

Gabriels meddelande för den här veckan:

Ett energiavbrott tjänar till att bringa mer klarhet. Välsigna det.

 

För det mesta när jag har fått detta meddelandet känner jag mer irritation än tacksamhet. Vanligtvis kommer meddelandet vid en tidpunkt när något jag anser störande har inträffat. Det får mig nästan alltid att le.

Jag önskar att jag kunde säga att jag välkomnar det här meddelandet och tacksamt börjar välsigna situationen omkring mig som orsakar mitt kaos. Ofta kanske jag gnäller lite, trots att genomläsningen av meddelandet redan har fått mig att kapitulera och gjort mig på bättre humör. Det är bara så sant. Jag kan inte argumentera emot att vissa situationer kan fungera som en väckarklocka, som tar mig tillbaka till mitt gudomliga jag.

Det finns ett visst element av frihet i medvetenheten om att min välsignelse av situationen kommer att få den att vibrera på en högre frekvens. Att välsigna betyder att ”ge energi till”. När vi välsignar något ger det mer Gudomligt Ljus och Kärlek till omständigheten. Det ger oss också en möjlighet att be om en kreativ lösning om det verkar så svårt att vi inte vet hur vi ska ta oss igenom det. Det Gudomliga erbjuder alltid en lösning för varje problem, så länge vi höjer vår frekvens för att matcha vår önskan.

Våra böner fungerar som en ledstjärna som leder oss till den energi som vi vill uppleva. De som har haft en nära-döden-upplevelse berättade att de ser en ljusstråle skjuta ut från Jorden när människor ber. De fick också se hur änglarna väntade på att få uppfylla dessa böner. Det är ett av de arbeten Änglarna fick i uppdrag att göra av den Gudomliga Närvaron. Det här är en mycket betryggande information för mig.

Så när disharmoniska situationer uppstår i mitt liv, påminner jag mig själv om att välsigna situationen NU, vilket kommer att föra in ljus i den. Jag vill också vara tacksam för den klarhet som kommer till mig när jag har visat vad jag inte vill ha i mitt liv. Det är fullständigt klart att jag blir MYCKET medveten under avbrotten om vad jag skulle föredra att uppleva. Det är en gåva.

Mitt nästa steg kanske blir att skriva ner mina intentioner för vad jag verkligen vill i mitt liv och skicka välsignelser till den energin. Vid den tidpunkten kan jag bjuda in Universum att komma och öppna vägen för att med lätthet uppfylla mina böner.

Det är mycket fördelaktigt att komma ihåg att tacka på förhand, i vetskap om att alla mina behov uppfylls så länge som jag är en vibrationell match för det jag verkligen önskar i mitt liv. Jag kan lita på den här processen, eftersom jag har sett den fungera så ofta. Nu är det ännu mer spännande, eftersom förändringen som kommer när jag välsignar de obekväma situationerna, ofta är förvånansvärt snabba. Det måste ha varit en ängel som bara väntade på att jag skulle fråga…

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...