Ärkeängeln Gabriel via Lee Degani, 31 januari, 2018

Ärkeängeln Gabriel via Lee Degani

31 januari 2018

Ni lever i detta hastiga ögonblick, övergångsplatsen för att manifestera något … så var försiktiga med era tankar, era önskningar och er kommunikation.

Jag är Gabriel, glädjens framförare, kommunikationens framförare, så ni kan förstå mer. Och ni har ställt en fråga, och jag svarar med glädje, om stillheten ni känner inom er trots brusandet omkring er.

I det nya stadie som ni befinner er i kan ni välja vilken dimension ni ska vara i. Så när ni väljer att gå in i en dimension som handlar om fart, för saker kommer och blir gjorda med fart, mycket snabbare än förut, ni väljer att gå in i den dimensionen, till den tidsram som kunde hjälpa er att förstå lite mer. Och precis som ni kan åka rutschkana ner i poolen, den silverglittrande, och åka mycket fort, så är det vad som kan hända här.

Och ni tittar från er multidimensionella utsiktspunkt och därför kan ni känna och vara i stillhet men samtidigt ändå vara på en plats med fart. Och detta är en övergångsplats för er att vara i när ni vill att något ska manifesteras. Det är nästan som om ni lägger in en begäran genom en brevlådespringa och den kanar ner till högen. Från den högen sorteras den ut och går till rätt fack för vidare behandling. Det är vad som sker när ni sänder ut era önskningar, era tankar.

Och ni undrar och ser att så snart ni haft en tanke eller önskan verkar den nästan omedelbart uppfyllas. För det är den tiden och den platsen ni lever i just i denna stund. Är det en orsak till firande eller inte? Så det är därför jag ber er vara försiktiga med era tankar, försiktiga med era önskemål och försiktiga med er kommunikation.

Men det är något som jag kan, konsten om kommunikation. Låt oss ta ett exempel. Ni tänker på en person och hur ni skulle vilja erbjuda denne en gåva eller kanske återlämna något som tillhör den personen. Och när ni går till affären är den personen plötsligt där. Ja, ni har lagt märke till detta förut. Men börja uppmärksamma detta. Börja att noga uppmärksamma varje tanke, varje ord, för ni kommer att se att det förverkligas.

Sedan säger ni, ja, om det är så här, Gabriel, hur är det med de jätteprojekt som jag vill ska förverkligas, de som jag arbetat med i många år? Det är samma sak, mina kära. Vilka är era tankar? Vilka är era ord? Var medveten. Kom ihåg er förmåga att vara observatören, att vara medveten om var ni är i varje ögonblick, för det ni ger ut har en effekt på det ni redan bett om.

Nu kanske ni vill ta ett andetag och fylla det med kärlek, med frid, med glädje och sända det in i dimensionen av fart och se den som ett litet silvertåg som susar längs järnvägen. Och sedan när den når sin destination, slutstationen, järnvägsstationen, precis som folket som kliver av gör era önskningar det. Era tankar går också av tåget och sätts fria att gå vidare till nästa destination. Se dem befrias ut i luften och bli ett med luftpartiklarna. Och se dem nu gå tillbaka till tåget då det i hög fart kommer tillbaka till er.

Så detta är vad ni har känt. Ni har känt arbetet, kärlekens arbete som sker i denna dimension. Ni har känt farten i hur det arbetar. Men då ni har lärt och då ni lär, när ni stannar på denna centrerade plats, av kärlek, av frid, av att följa er glädje, det är bara en plats som ni känner, som tåget som passerar er. Ni behöver inte ta del av det eller få tåget att åka. Men ni kan njuta av att se på det när det glatt hastar förbi, när det åker iväg till sin destination. Njut av det glittrande silvret, solen, och ja, till och med solen ler.

Så vi ler med er nu, för varje leende ger mer glädje. Och vilken glädje det är att veta att ni nått denna position som varande den som bestämmer vad ni ska ta in i ert liv, till världen! Och att veta att varje tanke av kärlek, av glädje, sänds ut till alla.

Hur kan våra hjärtan låta bli att sjunga då vi bevittnar detta! Ni är hyllade. Ni är älskade. Ni är partners med er själva och vi älskar er gränslöst.

Jag är Gabriel, glädjens framförare, framförare av förståelse för kommunikation.

 

Source – Channel: Lee Degani

 

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...