Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 10 april

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel, 10 april 2016 via Shanta Gabriel
Att älska andra på deras egen valda väg,
sätter den energi ni vill ha i er värld.

Kära Ni!

När ni älskar andra och ge dem möjlighet att följa sin egen valda väg, väcker det en energi av medkänsla och acceptans inom er. Denna energi fyller ert hjärta och genomsyrar er värld. Det gör att ni kan ta emot samma energi från andra, vilket kan ge er en känsla av frihet i att vara allt ni kan vara.

Ibland kan andras valda vägar verka destruktiva för er, och det är inte den energi som ni skulle välja att vara i. I dessa situationer är ofta det mest kärleksfulla ni kan göra, att tillåta dem att följa deras inslagna väg, och ni måste ge er själv tillåtelse att följa den väg som är i ert högsta goda. Detta kan även innebära att aldrig se dem igen.

Sätt den energi ni vill ha i er värld genom att väcka ert medvetande till allt det goda som finns tillgängligt för er. Det är en fråga om val. Ställ in er enbart till det som ni vill ha i ert liv. Släpp behovet av att ha rätt. Stäng ert sinne för de negativa tankar som hotar er lycka. Ögonblick för ögonblick, gör valet att leva i Ljuset av Sann Kärlek. Detta är en sann bro från Himlen till Jorden.

Att välja Kärleken tillåter er att vara i världen men inte av världen. När ni gör valet att älska andra som de är, banar ni vägen för ett massuppvaknande till Kärleken på planeten så att alla kan vara fria.

Ta emot Kärlek, ge Kärlek och var Kärlek. Med denna kärleksfulla energi som er avsikt, minns ert Meddelande från Ärkeängeln Gabriel för i dag:

Att älska andra på deras egen valda väg
är att sätta den energi ni vill ha i er värld.

 

http://thegabrielmessages.com/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...