Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 10 februari 2019

Ärkeängeln Gabriel

Via Shanta Gabriel, 10 februari 2019

Vi drar nytta av den medkännande och tidlösa visdomen i Gabriels Budskap för att ge insikt och inspiration, som vi kan tillämpa varje dag i våra liv.

Det här budskapet påminner oss om att varje gång vi gör livsavgörande val, är vårt fokus på uppmärksamhet mycket viktigt. Vi har blivit begåvade med ordets makt för att förstärka dessa val.

Gabriels meddelande för den här veckan syftar på att göra val för ett rikare Liv, Frid och Glädje, och att alla Universums styrkor står bakom er.

Ända från början av mitt samarbete med Ärkeängeln Gabriel 1990, talade han till mig med STORA BOKSTÄVER. Under tiden jag skrev ner dessa meddelanden som jag mottog, märkte jag att bokstäverna innehöll höga frekvenser av energi och en djupare betydelse. Ord som Liv, Frid och Glädje skulle alla skrivas med versaler för att ge dem ett starkare eftertryck. Det blev tydligt att dessa ord representerade Medvetandets Egenskaper. De stora bokstäverna agerade som Andliga Principer som bar en djup, klangfull frekvens. När jag lekte med de här orden i mina meditationer, hade de förmågan att förändra mitt medvetande.

Ärkeängeln Gabriel föreslog att jag skulle sitta i frekvenserna av ett starkt ord, som i ett bad av Gudomligt Ljus. Detta blev en central del i mina meditationer. Jag blev instruerad att föreställa mig att jag fördjupade mig i Frid eller Glädje i några minuter. Ärkeängeln Gabriel sa: ”Låt Ljusfrekvenserna i ett av dessa ord fylla varje fiber i din kropp och flöda in i ditt hjärta. När du känner denna energi starkt i ditt hjärta, låt Ljuset fortsätta ner genom ditt baschakra för att förankra sig i jorden.” När jag följde dessa instruktioner blev jag förvånad över min upplysta förmåga att känna den Gudomliga Intelligens som fanns i Ljuset, som dessa ord representerade.

När energifrekvenserna på planeten har ökat, så har kraften i vissa ord förändrat våra vibrationer och påverkat våra liv genom sin magnetiska resonans. Vart och ett av dessa mäktiga ord fungerar som en Andlig Princip som vi kan föra in i våra liv. Det är vårt fokus på uppmärksamhet som hjälper till att dra till sig dessa egenskaper till vårt energifält, där de kan ge oss nya sätt att agera.

När jag mediterade på dessa ord, kunde jag känna hur min energi lyftes upp av deras kraft. Det kändes som om dessa versaler agerade som levande Ljusfrekvenser som blev tillgängliga för mig på ett nytt sätt. Jag skulle kunna göra de här orden till mina avsikter för dagen eller rikta dem mot olika delar av mitt liv, och känna den inverkan som de skulle ha.

Ärkeängeln Gabriel har sagt att det är nödvändigt för oss att förankra dessa högre energifrekvenser på Jorden, så att alla människors medvetande kan lyftas upp. När vi vistas i Gudomliga Ljusfrekvenser på Jorden, som bär på kraften i vissa ord, skapar vi en bro från Himlen till Jorden. Lika enkelt som det verkar, är att denna övning har kapacitet att skapa underbara förändringar på planeten, såväl som i våra egna liv.

Ibland kommer dessa ord i grupper om tre med samma begynnelsebokstav. När det händer, känner jag att Änglalika spel är på gång. En gång när jag var nervös inför en resa för att besöka familjen, var de ord jag fick inför min resa Harmoni, Lycka (Happiness) och Humor. Att hålla kvar dessa ord och den magnetiska energi som de avgav, gjorde att min resa förändrades på ett underbart sätt och ledde till ett mycket positivt resultat.

Att skapa ett nytt liv börjar med våra intentioner för det vi vill uppleva. Vi har ett val i varje ögonblick där vi lägger vår uppmärksamhet. Dessa val öppnar oss för häpnadsväckande stöd från universella varelser, som tror på vår själs syfte och är engagerade i vår utvidgande medvetenhet. Denna nivå av anpassning till Källans energi hjälper vår förmåga att vara mer medvetna i livet. När vi fördjupar oss i kraften av levande ord av Ljus, tillåter vi den Gudomliga Närvaron att arbeta inom oss och inspirerar de hjärtcentrerade handlingar som vi behöver för att uppfylla vår Själs Öde på Jorden.

Gudomliga Närvaro, tack för att Du hjälper mig att öppna en ny expansiv medvetenhet om Levande Ljus, som är tillgängliga för mänskligheten just nu. Jag ber om att vara tydligare om vad jag behöver för att känna mig uppfylld, lycklig och mer framgångsrik inom varje område av mitt liv.

När jag koncentrerar mig på de heliga orden i detta kraftfulla språk av Gudomligt Ljus, ber jag att jag blir en så tydlig kanal att jag kan förankra dessa frekvenser på Jorden på ett hedervärt sätt. När jag står i linje med de levande Ljusfälten, som nu är tillgängliga, kan jag och hela mänskligheten bli mer medvetna om djupet i andlig förbindelse, som är tillgänglig för oss alla nu.

Må alla bli berörda av den rena potential och nåd som erbjuds för vårt uppvaknade medvetande på Jorden. Tack Gud och så är det.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.ShantaGabriel.com

You may also like...