Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 13 december 2022

Ärkeängeln Gabriel
Via Shanta Gabriel, 13 december 2022
Ge er själva en fasta från negativa tankar om er själva, kära ni.
Ni har blivit ombedda att ge er själva en fasta från negativa tankar om vilka ni tror att ni är. Inget drar ner er självkänsla mer än denna typ av negativt tänkande. Det är försvagande på alla sätt. Det här är en bra början för att påverka andra områden i era liv.
En fasta är en period där ni avstår från all aktivitet. De flesta människor känner till matfasta, som tillåter matsmältningssystemet att återhämta sig under en period. Detsamma gäller för en mental fasta. Den ger er hjärna tid att återhämta sig, så att ni kan börja se sanningen i era liv utan att döma.
Det dömande sinnet är skoningslöst och söker ständigt efter otillräckligheter för att servera dem till er medvetenhet. Även om det är fördelaktigt att stråla ljus in i era sinnens mörka hörn, är det inget bra syfte att bombardera er själva med negativa tankar, även om ni tror att de är sanna.
Övning:
Så vad kan ni gör när tankar som: ”Jag skulle ha gjort bättre ifrån mig, jag är inte tillräckligt bra,” kommer och andra negativa intryck av er personliga karaktär, som börjar i er hjärna?
Vänd er till Gud först. Be att få veta sanningen inom er själva. Kalla på Änglarna och be dem lysa upp ert sinne med Kärlek och Ljus. Be om frid i ert hjärta och ge sedan alla era tankar till det Gudomliga Sinnet.
Under er meditation och era böner, ta er tid att visualisera dessa begränsade tankar som ni inte längre behöver. Lägg dem i en låda och gör något kreativt av dem. Sänk dem till botten av havet. Skicka dem till himlen i en färgglad ballong. Låt dem explodera som ett fyrverkeri, eller lägg dem på en hylla i era sinnens vind. Hitta en bild som fungerar för er, och skicka målmedvetet ut de negativa tankarna ur ert medvetna sinne.
Det är en naturlag att tomma utrymmen snabbt fylls, så kom ihåg att fylla ert eget nu tomma sinne med ljus. Ljus är en kärleksenergi från Källan till allt liv. Ljus innehåller sanningens frön som stimulerar kärleksfulla tankar. Ni kan utveckla detta genom att föreställa er att ert sinne är en gyllene kalk fylld med Guds Kärlek.
Upprepa hela denna process så ofta det behövs, tills ni är villiga att inte längre förminska och behandla er själva orättvist. Se er själva istället som ni verkligen är – ett älskat Guds barn; en själ i en mänsklig kropp, en underbar, kärleksfull varelse som strålar ut Kärlek över världen.
Ni kan också förvandla dessa sanningar till affirmationer eller uttalande till ”JAG ÄR,” och de kommer att bli kraftfulla påminnelser, som gör det möjligt för er att stärka er kontakt med ert gudomliga väsen. Det finns stor kraft i orden ”JAG ÄR.” Ni kan ersätta dessa eller liknande affirmationer närhelst ni märker att er hjärna är engagerad i negativa själv-dömanden. Här är några exempel:
JAG ÄR ett med Gud
JAG ÄR fridfull och kärleksfull
JAG ÄR i linje med min själs syfte
JAG ÄR inspirerad av tankar som tjänar mitt högsta goda
JAG ÄR avslappnad och fridfull
JAG åtnjuter en riklig livsstil
JAG erbjuder allt mitt arbete till den Gudomliga Närvaron och JAG ÄR uppfylld
Ha dessa eller andra fraser redo för att snabbt kunna vända er till så snart ni märker att negativa tankar kryper in. Var inte oroliga om ni inte tror era ord till en början. Detta är bara motstånd från gamla tankevanor, men dessa vanor kan förändras.
Börja nu med att behandla er själva med vänlighet och medkänsla. Kom ihåg att ni är outsägligt älskade. Var medvetna om att Änglar omfamnar er med vingar av rent ljus och ser er som underbara, strålande själar som är här för att sprida kärlek till världen. Det här är vilka ni verkligen är, så var snälla och kom ihåg er vägledning från Ärkeängeln Gabriel för idag:
Ge er själva en fasta från negativa tankar om er själva.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...