Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 21 december 2018

Ärkeängeln Gabriel 21 december 2018

Att kalla till sig sitt vägledande ljus

Att välkomna ljuset till världen inför midvintersoloståndet är särskilt viktigt, men att kalla till sig gudomligt ljus vid vilken tidpunkt som helst är ett huvuddirektiv för ett liv i kraft.

När ni utför denna enkla handling får era liv nya dimensioner av nåd och behag. Det spelar ingen roll på vilket halvklot ni lever. Att välkomna ljuset till världen förstärker allt liv.

Ljuset bär alla Guds egenskaper. Gudomligt ljus innehåller intelligensen och den gudomliga kärleken från Källan till allt som är. Det betyder att när ni kallar gudomligt ljus till era hjärtan och styr detta ljus dit där det mest behövs, då kommer den gudomliga intelligensen i ljuset att veta vad det ska göra för att uppnå det högsta goda för alla.

Ni kan vara säkra på att när ljus skickas till oroliga platser i världen kommer frekvenserna att förändras. Kreativa lösningar kommer att kunna ses där inga sådana tidigare fanns.

När ljus fyller varje cell i din kropp känner du dig friskare, med ett överflöd av vitalitet och styrka. När ljus fyller din känslokropp känner du dig mera upplyst och inspirerad med insikter som gör det möjligt för dig att se på ditt liv utifrån en maktposition. Gudomligt ljus i din mentala kropp fyller ditt sinne med expansion och klarhet som låter dig ta fram en starkare anknytning till din själs gåvor.

När du ber gudomligt ljus komma till ditt arbete och dina relationer uppenbaras ny vägledning och kraftfull kärlek. Det är därför det kallas vägledande ljus.

Ärkeänglarna lyser upp världen den kraftfulla tiden under de heliga dagarna. Energin denna speciella tid låter gränserna mellan alla nationer och människor lösas upp i det gudomliga ljusets kraft. Det här betyder att den fulla kraften i änglarnas dimension står öppen och redo att ingripa när den tjänar er på mirakulösa sätt tills portalen sluts den 5 januari.

Denna aktivering är en av gåvorna från 12:12-anslutningen. När kristusenergi låter gudomlig kärlek vakna i hjärtat hos alla som är mottagliga för att inrätta sig efter Källan till allt ljus, kommer den eviga energin av villkorslös kärlek att spridas för att ena världen i ett vackert nät av gudomligt ljus.

Allt ni behöver erhåller ni från detta ljus. Ni är världens ljus. Andas ljus. Ta emot ljus. Ge ljus. Var det ljus som ni är. Och så är det.

 

Shanta Gabriel, frän Ärkeängeln Gabriel

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...