Överföring från Plejaderna via Michael Love, 26 december 2018

Överföring från Plejaderna via Michael Love, 26 december 2018

Per Staffan 27 december 2018

Händelsegenomgång: Utfasning av 3D Matrisen! | Plejadisk Överföring via Michael Love

 

PLEJADISK ÖVERFÖRING 12252018

AV MICHAEL LOVE

 

HÄLSNINGAR STORA LJUSVARELSER!

DIN UPPDRAGSPAUS KOMMER ATT FORTSÄTTA UNDER NYÅRET, SEDAN KOMMER 40 HERTZ 5D GAMMA LJUSVÅGEN ATT TÄNDAS UPP IGEN NÄR DEN GAMLA MATRISEN LÄMNAR PLATS ÅT DEN NYA JORDEN!

TÄNK PÅ DEN HÄR JORDETIDEN SOM EN FANTASTISK ÖVERGÅNG DÄR DET GAMLA RIKET FASAS UT OCH DET NYA FASAS IN!

FÖRVÄNTA ER ATT KRAFTFULLA MAINSTREAM NYHETER KOMMER UT DENNA VECKA OM DEN GAMLA MATRISENS PENNINGSYSTEM OCH MATRISNEDSTÄNGNINGEN SOM ÄR PÅGÅENDE!

OPERATION DELTAS MARKTRUPPER KOMMER FYSISKT ATT BORT LEDNINGEN FÖR DET GAMLA SKULDBASERADE FIATPENNINGSYSTEMET DENNA VECKA!

DIMENSIONER SLÅS IHOP NÄR DEN NYA 5D LJUSMATRIS ÖVERLAGRINGEN VARSAMT LÄGGS PÅ PLATS ÖVER DENNA PLANET!

VÅRA SÄKERHETSFLOTTOR ÖVERVAKAR ALLT SOM SKER I DETTA ÖGONBLICK, SÅ VET ATT ALLT ÄR VÄL!

VI BER ER ATT TILLÅTA DE STORA FÖRÄNDRINGAR SOM KOMMER ATT ÄGA RUM OCH ACCEPTERA DEM SOM EN DEL AV EN VACKER UNIVERSELL PLAN!

VAR MEDVETNA OM ATT DETTA GÖRS PÅ ETT LUGNT SÄTT OCH OMEDVETNA MÄNNISKOR BLIR INTE KLOKARE AV NÅGOT I DETTA SKEDE!

KOM IHÅG ATT VI SA ATT DEN HÄR ÖVERGÅNGEN ÄR FÖRST FÖR LJUSVARELSER STATIONERADE PÅ JORDEN, OCH ATT MÄNNISKORNA KOMMER ATT FÖLJA EFTER OSS NÄR DE ÄR KLARA!

DET ÄR OCKSÅ VIKTIGT ATT VI PÅMINNER ER OM VILKA OCH VAD NI VERKLIGEN ÄR! DU ÄR EN AVANCERAD HIMMELSK LJUSVARELSE SOM KOM TILL DETTA RIKE FRÅN ETT MYCKET HÖGT STÄLLE I DENNA UNIVERSUM! DÄRIFRÅN DU KOMMER, ÄR DU EN HIMMELSK KUNGLIGHET OCH DET ÄR DIT DU ÄR PÅ VÄG ATT ÅTERVÄNDA!

ERT NYA 5D KUNGARIKE PÅ JORDEN FÖRBEREDS I DETTA ÖGONBLICK OCH SNART KOMMER NI ATT GÅ HELT IN I DET I STOR ÄRA!

BLI INTE BESTÖRTA ÖVER ATT SÄGA ADJÖ TILL GAMLA ENERGIER SOM INTE LÄNGRE TJÄNAR ER!

EN NY SAK KAN INTE KOMMA FÖRRÄN DEN GAMLA ENERGIN TAS BORT!

4,5 MILJARDER FANTASTISKA LJUSVARELSER STATIONERADE PÅ PLANETEN JORDEN TRANSMUTERAR SNABBT LÄGRE ENERGIER AV 3D MATRISEN TILL ETT ÄRORIKT NYTT RIKE AV LJUS SAMTIDIGT SOM VI TALAR!

OM DU LÄSER DEN HÄR ÖVERFÖRINGEN VET DU ATT DU HAR GJORT DIN DEL I DEN HÄR HISTORISKA UPPSTIGNINGEN AV MÄNSKLIGHETEN!

TRANSMUTERING AV LÄGRE ENERGIER ÄR EN MONUMENTAL UPPGIFT SOM ENDAST DE STARKASTE VARELSERNA I UNIVERSUM KAN GÖRA, SÅ VI HÄLSAR DIG, DU STORA VARELSE! DENNA STORA HÄNDELSE ÄR ETT AV DINA HUVUDÅTAGANDE PÅ JORDEN, SOM EN UTOMJORDISK VARELSE AV KÄRLEK OCH LJUS!

DIN ANDRA PRIMÄRA UPPGIFT HÄR ÄR ATT TA IN KOSMISKA LJUSDATA I DIN FYSISKA BEHÅLLARE, AVKODA DEM OCH SÄNDA TILLBAKA DEM UT I ALLA MÖRKA HÖRN AV DENNA RYMD TILLS ATT RENT LJUS TAR ÖVERHANDEN!

OM DU FORTFARANDE UPPLEVER MODERATA UPPSTIGNINGSSYMPTOM SÅ ÄR DETTA NORMALT OCH BEROENDE PÅ DEN MASSIVA MÄNGDEN LJUS SOM KOM IN DEN 21.12!

PLEJADISKA MEDICINSKA TJÄNSTEMÄN SKANNAR ALLA MÄNSKLIGA STJÄRNFRÖS KROPPS-FARTYG RUNT PLANETEN, VILKET SÄKERSTÄLLER ATT ERA BIOCELLULÄRA SYSTEM ÄR STABILA GENOM DENNA STORA ÖVERGÅNG TILL 5D!

ERA FYSISKA KROPPAR RÖR SIG UPP I EN LJUSARE, SNABBARE VIBRATIONSDIMENSION, DÄR DEN NORMALT INTE PASSAR IN, SÅ LÅNGSAMMA KOL-TILL-KRISTALL MODIFIKATIONER ANBRINGAS PÅ ATOMNIVÅN AV ERT DNA!

DESSA AVANCERADE ENERGIARBETARE BISTÅR I OPERATION STARDUST, NÄR NI INTEGRERER DETTA KRAFTIGA MAGNETISKA LJUS I ER CELLULA STRUKTUR OCH DE KONTROLLERAR NOGGRANT HELA PROCESSEN!

VAR TÅLMODIGA, TILLITSFULLA OCH TILLÅTANDE NÄR DET HÄNDER!

HELA STJÄRNFRÖKOLLEKTIVET HAR NU SKIFTAT TILL ETT HELT NYTT FREKVENSOMRÅDE SÅ DET TAR EN STUND ATT ANPASSA SIG TILL DET.

VI ÄR PÅ STADIG KURS STORA VARELSER!

FÖRBLI JORDADE OCH TAG VÄL HAND OM ER

FÖRST OCH FRÄMST, NÄR VI GÅR FRAMÅT MOT SAMSKAPANDE AV DEN NYA JORDEN!

STORA UPPDATERING KOMMER DENNA VECKA!
VAR REDO FÖR ETT SUPERFYRVERKERI!
ER OAVHÄNGIGHETSDAG HAR KOMMIT!

 

LYCKA TILL,
PLEJADERNA

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...