Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 23 oktober 2016

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel, 23 oktober 2016

Via Shanta Gabriel

 

Ni har blivit ombedda att ta en paus från negativa tankar om vem ni tror att ni är. Ingenting drar ner er självkänsla mer än den här typen av negativt tänkande. Det är försvagande på alla sätt. Det här är ett bra tillfälle att börja påverka andra områden i era liv.

En fasta är en period där ni avstår från aktiviteter. De flesta är bekanta med matfasta, som låter matsmältningssystemet vila en tid. Detsamma gäller för mental fasta. Det ger er hjärna tid att återhämta sig, så att ni kan börja se sanningen i era liv utan fördömanden.

Ett dömande sinne är obevekligt och söker ständigt brister som han/hon kan göra er uppmärksamma på. Att skicka ljus in i de mörka delarna av ert sinne är välgörande, men att bombardera er själva med negativa tankar, även om ni tror att de är sanna, leder inte till något gott.

Så vad kan ni göra när tankar kommer som ”Jag borde ha gjort det här bättre”, ”Jag är inte tillräckligt bra” och andra negativa tankar om er personliga karaktär som börjar i er hjärna?

Vänd er till Gud först och be att få sanningen förklarad inom er. Kalla på Änglarna och be dem lysa upp ert sinne med Kärlek och Ljus. Be om frid i hjärtat och erbjud sedan alla era tankar till det Gudomliga Sinnet.

Ta er tid under era meditationer och böner och visualisera dessa som begränsande tankar som ni inte längre behöver. Lägg dem i en låda och gör något kreativt med dem. Skicka dem till himlen i en färgglad ballong och låt dem explodera som ett lysande fyrverkeri, eller lägg dem på en hylla någonstans i er hjärnas skrymslen. Hitta en bild som fungerar för er och skicka målmedvetet ut era negativa tankar ur ert medvetande.

Det är naturens lag att tomma utrymmen snabbt blir fyllda, så kom ihåg att fylla ert numera tomma sinne med ljus. Ljus är kärleksenergi från Källan till Allt Liv. Ljus innehåller frön av sanning som stimulerar kärleksfulla tankar. Ni kan utveckla det genom att föreställa er att er hjärna är en gyllene bägare fylld med Guds Kärlek.

Upprepa hela processen så ofta som behövs, tills ni inte längre är villiga att nedvärdera och behandla er själva ovärdigt. Se istället er själva som ni verkligen är – Guds älskade barn; en själ i mänsklig form; en farkost som kan hålla högsta möjliga nivå av sanning; en vacker, kärleksfull varelse som strålar ut Kärlek över världen.

Ni kan också vända dessa uttalanden av sanning till affirmationer eller säga dem högt som ”JAG ÄR”, och de kommer att bli potentiella påminnelser så att ni kan förstärka kontakten med ert gudomliga inre. Det finns en stor kraft i orden ”JAG ÄR”. Ni kan ersätta dessa eller liknande affirmationer när ni märker att ni har negativa tankar. Här är några exempel:

JAG ÄR ett med Gud. JAG ÄR fridfull och kärleksfull. JAG ÄR i linje med min Själs Syfte. JAG ÄR inspirerad av tankar som tjänar mitt högsta goda. JAG ÄR avslappnad och känner frid. JAG ÄR i åtnjutande av en överflödande livsstil. JAG erbjuder den Gudomliga Närvaron allt mitt arbete och JAG ÄR fullbordad.

Ha dessa eller andra fraser redo att vända er till, så snart ni märker att negativa tankar dyker upp. Oroa er inte om ni till en början inte tror på orden, för det är bara motstånd från gamla vanor och gamla vanor kan förändras.

Börja nu med att behandla er själva med vänlighet och medkänsla. Kom ihåg att ni är djupt älskade. Var medvetna om att Änglarna omfamna er med sina vingar av rent ljus och ser er som en vackra, strålande Själar som är här för att sprida kärlek över världen. Det är vilka ni verkligen är, så var snälla och kom ihåg budskapet från Ärkeängeln Gabriel idag:

Ta en paus från negativa tankar om er själva.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.TheGabrielMessages.com

Du gillar kanske också...