Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 19 januari 2020

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 19 januari 2020

Per Staffan 21 januari 2020

Archangel Gabriel (channeled messages)

Shanta Gabriel ~ Din Väg i Livet

 

19 januari 2020, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/tgnud8n

Gabriels Meddelandekort för den här veckan ~ Prisa Gud och beröm dig själv för den väg du har valt.

Jag får vanligtvis det här kortet när jag ifrågasätter hur mitt liv går. Det är alltid ett meddelande som uppmuntrar mig att gå tillbaka från nedsänkningen i det som händer framför mina fysiska ögon och ta en mer neutral syn på min verklighet.

Det är uppenbart att det är lättare att bryta ut i halleluja och sprudlande lovord när våra liv rör sig på sätt som frammanar vår lyckliga plats.

Utmaningen är att veta att vårt liv har kraft och meriter när vi tittar på uppträdanden som kanske inte behagar oss. Men det är när vi börjar spänna våra andliga muskler – för att balansera våra känslomässiga tillstånd och se utöver det skenbara och veta att det finns en välsignelse i varje situation. Det är inte bara en välsignelse, det är en uppmaning från våra själar att märka att vi har en möjlighet att skapa något underbart som verkligen fungerar mycket bättre för oss.

Ibland är det bara detta steg tillbaka in i neutralitet som hjälper mig att vara mer närvarande för de Kreativa Lösningar som finns tillgängliga för mig. Först måste jag inse att allt jag upplever är en del av det arbete jag är här för att göra för min själ, och sedan kan jag använda situationen som en språngbräda för att leva på högre frekvens.

När jag gör nya val ur ett högre perspektiv, från en plats av mångdimensionalitet, antar vägen en mer intensifierad fas, med många fler möjligheter för den typ av kreativitet och expansion som jag älskar. Jag har funnit att allt som jag älskar höjer min vibrationsfrekvens. Det är riktigt roligt, eftersom dessa förstärkta frekvenser innehåller mycket enkla saker som musik, natur och skönhet.

Alla saker som jag älskar blir kvaliteter av medvetande som lyfter upp och inspirerar mig och därmed förändrar mina vibrationer och gör det möjligt för mig att få mer av det jag vill uppleva i livet. Denna mycket grundläggande princip i Attraktionslagen är alltid värdefull att komma ihåg.

När vi firar livet i alla dess myriader former, hedrar det Närvaron som lever i och genom oss, välsignande vår väg. Att lyfta upp våra tankar och känslor till den ultimata sanningen i vår existens är ett väsentligt steg framåt till erkännandet av att vårt liv är en riktig gåva. Vi måste visa upp oss för vår väg i livet med allt stöd och all avsikt som vi kan skapa, liksom alla resurser vi har inom oss.

Vi har haft många attitydförändringar och lärt oss många nya färdigheter och andliga verktyg i detta liv som vi kan tillämpa för att skapa den vackraste värld vi kan föreställa oss. Vår fantasi hjälper till att hålla oss expanderade och inspirerade så att vi kan integrera stödet från Änglarnas Dimensioner och all hjälp vi har runt omkring oss.

När vi håller våra avsikter tydliga och vårt fokus starkt, vandrar vi som blandade varelser i en större värld som ännu inte har erkänt denna nödvändighet. Våra Själar vet att detta är vad vi är här för att göra, och vår väg firas i de himmelska rikena. Vi är begåvade med så mycket kärlek just nu. Detta verkliga och praktiska flerdimensionella stöd är en välsignad gåva som vi är här för att uppleva just nu.

När vi hedrar den Oändliga Intelligensen som leder oss och använder mognad och engagemang på vår andliga väg vilket slipar vår ande, lyfts vi in i de förtrollade rikena i de högre dimensionerna. Det är här vi kan se de större sanningarna under ytan och gå med i ett upphöjt samskapande av ett bemyndigat liv.

Alla vi utforskar tillsammans, och använder våra mest Gudomliga resurser i kombination med våra flitiga mänskliga jag, detta är det förtrollade och bemyndigade samarbete som kan skapa Fred på Jorden, Kärlek i varje hjärta och låter Naturen och allt Liv frodas.

Gudomlig Närvaro,

Jag kallar fram min Själsgrupp för att stärka och dela denna speciella tid på jorden. Tillsammans kan vi veta att vi har nyckeln till uppvaknandet inom hela mänskligheten genom våra avsikter och vårt fokus i livet. Att arbeta tillsammans tar fram gåvorna och gör att vi kan skapa mer än vad vi själva kunde.

Tack för denna vackra väg som jag har valt. Hjälp mig att föra fram mer av mitt mest gudomliga och autentiska jag för att bli en välsignelse för världen.

Må alla varelser i sina hjärtan känna upplevelsen av sann Frihet, Frid och Harmoni på alla nivåer. Och så är det.

 

Shanta Gabriel,
19 januari 2020

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...