Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 5 februari, 2017

Ärkeängeln Gabriel, 5 februari 2017

Via Shanta Gabriel 

Ta er tid att välsigna det som ni har och be om det ni vill ha.

 

Ni kanske befinner er i en tid av ifrågasättande och missnöje med ert liv, men det här är också en tid med stora möjligheter. Varje ögonblick av er medvetna tid skapar kvalitéer för er framtid. Ni kan be om de egenskaper ni känner saknas i era liv nu, och de kommer att komma till er om ni uppriktigt ber om det.

Det handlar inte om att be om materiella saker, be istället om de egenskaperna ni tror att ni skulle haft om ni hade de saker ni önskar. Till exempel, om ni vill ha ett nytt jobb, vilka egenskaper skulle det jobbet kunna ge er? En högre lön? En bra laganda? Ett bättre arbetsklimat? Tillfredsställelse och glädje i att göra det ni älskar? Bättre kommunikation till och från arbetet

När ni vet vilka egenskaper ni vill ha, ger det Universum tillåtelse att ge er dessa egenskaper i en arbetssituation som kanske är ännu bättre än den typ av arbete ni letade efter. När ni ber om en snävt definierad arbetsmiljö kan ni få exakt vad ni ber om, men den kvalité som skulle göra er lyckliga kanske fattas.

Det är viktigt att inte begränsa svaret från Universum. Om ni väljer att vara exakta kan ni lägga till ”det här eller något bättre, Gud” och sedan släppa det. Ni kan också tacka på förhand för besvarade böner genom att säga: ”Tack Gudomliga Närvaro för att Du möter mina behov på ett sätt som är bättre än jag kan föreställa mig.”

Även om er värld kan tyckas falla samman omkring er, kan ni välsigna de förändringar som sker, och veta att det finns en Gudomlig Ordning bortom den disharmoniska illusionen.

Även om det inte ser ut som att ni har mycket som ni kan välsigna, kan ni välsigna gåvan av en ny dag i ert liv. Ni kan välsigna de kunskaper och erfarenheter som ni får i vetskap om att de gör er bättre. Ni kan välsigna människorna i ert liv, och veta att de är era perfekta lärare för det ni behöver lära er den här gången.

Kom ihåg att ge mer uppmärksamhet till det ni vill ha, än till det ni inte har. Det verkar som en liten skillnad, men kraft ges till det ni fokuserar er energi på. Om det ni upplever inte är det ni vill, välsigna det ändå och släpp det. Flytta ert fokus för att be om vadhelst ni önskar – stor lycka, glädjefulla relationer, hög lön, tillfredsställande arbete och säg sedan ”Tack Gud” och släpp era böner till Universum för att uppfyllas. Närhelst ni tänker på det välsigna ert liv, tacka för det ni har och det ni vill ha och låt den Gudomliga Viljan ta över.

Ni förtjänar att vara lyckliga och ha mirakler i era liv. En from attityd av välsignelse och tacksamhet kan ge er allt det goda som livet har att erbjuda. Ni är värdiga att få Guds nåd. Alla som ber uppriktigt får svar.

Kom ihåg ert meddelande från Ärkeängeln Gabriel idag:

Ta er tid att välsigna det ni har och be om det ni vill ha.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

ShantaGabriel.com

Du gillar kanske också...