Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 29 maj

angelgabriel2

Ärkeängeln Gabriel, 29 maj 2016

Via Shanta Gabriel

 

Sann Visdom och Äkta Kärlek går hand i hand. Ni måste älska allt hos er själva innan Sann Visdom kan slå rot inom er.

 

När du får äkta kärlek från din Gudomliga Källa och ger den till dig själv, kommer ditt liv att förändras. Att älska dig själv innebär att du accepterar dig själv som en livsstudent. Du vet att du utvecklas varje dag, och djupt inom dig finns gnistan av upplyst medvetande – som är Gud.

Genom att fokusera på Gudomligt Ljus kommer det att växa. När ljuset av Gudomlig Kärlek växer, upplyser det ditt sinne och hjärta så att du ser ditt liv från ett mer utvidgat perspektiv. Detta gör det möjligt att utnyttja Universums graciösa flöde och leva mer harmoniskt.

Att älska dig själv innebär att kunna se egots finter och spel och de aspekter av din personlighet som kan förbättras. När du ser klart, välsigna då dessa delar av dig själv. Energin i välsignelsen kommer att göra det möjligt för Guds Kärlek att flöda genom dig. Dina rädslor kommer att försvinna och du kommer att arbeta utifrån ett kärleksfullt hjärta i varje ögonblick.

Om självkritik skapade perfektion skulle du vara perfekt vid det här laget. Det fungerar inte på det sättet, så var snäll mot dig själv. Du befinner dig i en mänsklig kropp på Jorden för att få utbildning. Din själs tillväxt går mot perfektion, men det är en process.

Du är som en kolbit på väg att bli en diamant. Det tjänar ingenting till att hata den grova formen och önska att det var en diamant. Vad som krävs är en process steg för steg, med rätt verktyg, applicerade med uthållighet och omsorg.

Inse att din otroliga potential kommer att bli en diamant. Låt Änglarna hjälpa till med processen att slipa dina ojämna kanter. Det tar lite tid, och älska dig själv för att du bryr dig tillräckligt om din värld för att du ska vilja vara så bra du kan.

Var lika tålmodig och omtänksam som du skulle vara med ett litet barn. Håll fast vid Guds Ljus inom dig. Be Änglarna om hjälp och lita på processen. Du blir starkare och vackrare för var dag. Var medveten om att du är otroligt älskad och att du förtjänar allt det goda livet har att erbjuda.

Kom ihåg budskapet från Ärkeängeln Gabriel idag:

Sann Visdom och Äkta Kärlek går hand i hand. Ni måste älska allt hos er själva innan Sann Visdom slår rot inom er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

TheGabrielMessages.com

Du gillar kanske också...