2024: Ett år av magi och förundran. Ärkeängel Gabriel via Shelley Young, 22 januari, 2024

2024: Ett år av magi och förundran. Ärkeängel Gabriel via Shelley Young

 22 januari 2024, trinityesoterics.com

http://tinyurl.com/bd7jdr7s

Shelleys anmärkning: Det här är den första biten av information som Gabriel har gett mig om energin 2024. Han har också indikerat att det finns mycket att dela med er så vi kommer att erbjuda andra delar under året.

Vi har kallat 2024 för magins och förundrans år. Det verkar vara ett djärvt påstående om ett nytt år, men en av de mest spännande aspekterna av år 2024 är sammansmältningen av det mänskliga jaget och det metafysiska jaget.

2023 var ett år av ständig rörelse och integration. Du kanske tänker på det som en gigantisk trappa, ungefär som du kan uppleva att gå uppför en hög byggnad. Du skulle klättra en trappa eller två och sedan stanna vid en trappavsats för att hämta andan. När du väl kände dig balanserad skulle du klättra igen, och så vidare, tills du nådde toppen. Du klev ut på observationsdäcket från ett nytt utrymme, och utsikten är spektakulär. Från denna nya utsiktspunkt inser du att det finns så mycket mer potential än du någonsin kunnat föreställa dig.

Det var ett år av uppåtgående rörelse. Processen var visserligen tröttsam, men ni är helt andra varelser än ni var för bara ett kort år sedan. På grund av er uthållighet och hängivenhet är ni nu redo att börja ta emot frukterna av ert arbete.

Många av er har känt [som om ni är] mellan två dimensioner. Det är en rättvis bedömning av var ni är. Ni har verkligen lämnat det gamla bakom er och börjar precis nu integreras i det nya. Det nya är också en högre vibration än vad ni har varit vana vid. Ni kanske tycker att linjära färdigheter är mer utmanande, eftersom sinnet arbetar på ett linjärt sätt och är experten på 3D-operationer, medan hjärtat arbetar genom expansion och flöde, vilket är ett kännetecken för 5D-operation.

Det är precis därför vi har lärt er vikten av överlämnande, tro, flöde, förtroende-modellen för den Gudomliga Kombinationen under så lång tid. Det var en förberedelse för de tider ni just har klivit in i. Den Gudomliga Kombinationen är det högre vibrationsoperativsystemet. Om ni trodde att det var mirakulöst när ni lekte med det i 3D, vänta tills ni ser vad ni kan skapa med det när det stöds av det nyas högre vibrationsenergier!

Det kommer att finnas nyckelfaktorer för 2024 framåt. Vi kommer att tala mer om dem när vi går vidare, eftersom vissa tidsperioder kommer att ha vissa smaker till dem, om ni så vill. Till att börja med kommer många av er att börja uppleva pusselbitar som kommer in som för er framåt med drömmar eller projekt som har tyckts ha stannat. Många av dem stannade inte alls, de ville helt enkelt födas i det nyas energier.

Några av pusselbitarna var ni inte i linje med förrän ni nådde toppen av trappan. Det kommer att bli jättekul att ta emot dessa bitar, och bli inte förvånade om de verkar komma efter varandra! Detta kommer att vara en del av magin och förundran som är 2024.

Många av er har kommit in i kroppen med egenskaper som var aspekter av er själva under en annan livstid där ni gjorde det väldigt bra när det gäller er service och att göra skillnad. Ni hade betraktat denna som en spets-livstid, så ni ville ta med er aspekter av den livstiden in i denna livstid, en livstid som hade den fulla potentialen av att göra förändringen.

En del av er har redan använt dessa verktyg, medan andra kommer att få dessa gåvor till fullo i det nyas energier. Det som är viktigast att veta är att det inte spelar någon roll när de kommer, det viktigaste är att ni krossar glastaket med dem och låter dem överträffa det som gjorts med dem tidigare. Det finns inget slut på vad ni kan skapa.

Bli inte förvånad om din känslighet växer, du har nya förmågor som kommer in och nya guider som dyker upp.Detta är en del av glädjen och förundran under 2024. Du kommer också att börja uppleva fler och fler omedelbara bekräftelser för att låta dig veta att du är på rätt väg.

Det ändlösa skiftandet ~ frigörande, integrerandet, helandet ~ allt detta ledde dig till detta ögonblick just nu.Det finns inget som håller dig tillbaka nu. Karman är balanserad. Såren är läkta och på väg att bli lika avlägsna som att minnas ett tidigare liv. Du är fri från den gamla konditioneringen. Dina erfarenheter har lett dig dit du är nu, men de driver inte längre din inkarnationsbana.

Är du redo att kliva ut ur den oändliga healingen till att helt enkelt bli helad? Är du redo att släppa de gamla berättelserna och konditioneringen? För de kan inte komma fram om du inte väljer att ta dem med dig, och vi kan inte föreställa oss varför du skulle göra det för det skulle inte tjäna något syfte.

Du kanske tänker på detta året som en komplett systemåterställning tillsammans med en uppgradering av operativsystemet. Du kan förkroppsliga ännu mer av ditt själs-jag nu, och kliva fram som den renaste aspekten av dig själv som du någonsin har varit. Från det tillståndet av varande får du skapa genom närvaro och preferens. Du får vara mera du än du någonsin har varit, och universum kommer gärna att svara på det i natura.

Du får utforska, älska, ansluta, glädjas eller helt enkelt vara. Allt är perfekt, och allt du behöver göra. Det hela är vackert enkelt, men ändå så djupgående. Resan har alltid handlat om att komma tillbaka till denna punkt av din egen gudomliga natur, och nu får du leda med det på vilket sätt som än matchar dina intressen, din glädjefulla tjänst och ditt unika väsen.

Det är här som din resa börjar förskjutas från det ensamma tunga lyftet till stödd anslutning. Det är här du börjar se dig själv som så mycket mer kapabel än du någonsin tillät dig själv att tro. Du måste bara vara den sanna, härliga du, och nästa steg på resan kommer att falla på plats.

Så släpp det gamla, lita på din tillväxt, förkroppsliga det du vet och bli nyfiken på vad som är möjligt. Din energi kommer att hålla dörren öppen för dem som är redo att följa efter, och du kommer att inspirera andra genom att visa vad som kan hända när du har modet att ta steget in i det nya fullt ut.

På global skala kommer det att finnas aktiveringar på er Jord, både av kristaller som länge gömts tills mänskligheten var redo för dem att återaktivera, såväl som potentialen för att heliga reliker upptäcks som har mycket mer kraft än ni någonsin insett.

Världen kommer att fortsätta att kontrastera tills majoriteten av dem som föredrar fred är så stark att ni tippar vågen för att gå mot den verkligheten.

De som gör motstånd mot tillväxt och evolution kommer att tycka att saker och ting är utmanande, men de kommer att hitta sin väg, precis som du hittade din väg.

De politiska systemen kommer att fortsätta att avslöja sig i en önskan att utvecklas till mer rättvisa, mer balanserade och inkluderande system som tjänar Alltet.

Många av er hade varit fokuserade på att höja planetens vibration så att ni kunde röra er bortom inriktningen den 21 december 2012. När den där milstenen nåddes började ni fokusera mer på er egen helande resa, eftersom ni ville rensa allt ni kunde innan ni klev in i det nya. Det är därför så många av er har varit i felsökningsläge med er själva. Ni kan släppa den vanan nu. Ni har kommit fram.

När vi säger att ni har kommit fram betyder det inte att ni kommer att sluta växa och utvecklas. Det betyder bara att du kommer att flöda dit organiskt utan att behöva leta efter vad som är fel på dig. Du kommer istället att erkänna vad som är så rätt med dig att du kommer att undra hur du någonsin tvivlade på det!

Vi uppmanar er att vara ljus, att njuta, att röra er med flödet och vara öppna för att ta emot och tillåta er att vara mer autentiska än ni någonsin har varit, för det är precis så du och världen upplever magi och förundran från dig.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *