“Går Försiktigt” – Uppdatering från Veritas, 2 november 2016

Reval-22

“Går Försiktigt” – Uppdatering från Veritas

2 november 2016

 

Det finns mycket som jag inte kan tala om, så jag måste gå försiktigt.

Låt mig se vad jag kan säga till er.

Ofta så är vad vi ser inte orsaken eller kraften bakom någonting. Till exempel nyheterna – fokuseringen är på att permanent slakta Clintons sköra rykte. Det är lätt att förmoda att det är detta som håller saker och ting tillbaka. Men, den frågan är löst. Det följer en noga planlagd väg.

Vad som håller upp saker och ting är mycket mer betryggande. Om ni ”kammar” tillbaka och igenom all Intel och tittar noga, på IMF websida, så ser ni vad jag menar. Det är detta; ingen är så noggrann som IMF med att dokumentera den legala basen för orderna och internationella överenskommelser associerade med implementerandet av GESARA/NESARA och förändringarna i den globala finansiella strukturen som det vilar på. Jag skulle använda ordet överdrift, noga. Fanatiskt? De ser verkligen till att det finns en överenskommelse för varje steg hos alla. Ni kanske kan se vad jag syftar på.

Låt mig säga att alla relevanta personer som behöver vara i Reno för att detta skall ske är där. Låt mig säga att vissa detaljer beslutades skulle ”förbättras” innan frisläppandet. Ibland kräver dessa förändringar till dokumenten timmar av diskussioner och överenskommelser – konsulterande med internationella kontakter och beslutsfattare, etc. Jag kan inte avslöja detaljerna, men jag kan säga att de är vettiga. Kom ihåg att ibland kräver den nuvarande situationen ett annorlunda förklarande som inte tidigare ansågs nödvändigt.

Detta är förmodligen en överspelad punkt då ni läser detta. ”Pushen” för att få detta gjort är mycket stor. Vi är alla nervösa att det skall rubbas av Obama, av god anledning då vi fortfarande diskuterar frisläppandet då det redan skulle ha hänt många gånger tidigare. Kan det förhindras? Ja. Förmågan att göra så skapar dock mer och mer komplikationer för ”O” sidan. Det internationella trycket ökar och så gör trycket från WDS (White Dragon Society (Kina)).

Jag väntar med förhoppning, som ni gör. Mina böner är hängivna till ett rent frisläppande så vi kan sätta igång med saker och ting. Jag går och lägger mig varje kväll och ser framför mig svältande barn. Goda Herren, låt möjligheten att assistera komma innan fler liv går förlorade – vi ber.

Det är en liten sak, men medan vi väntar på att göra goda saker även om ni kanske är under svåra omständigheter själva så kan ni hitta någon som ni gör något för. En liten snäll handling kan göra skillnad, även om det är en pytteliten sak. Ni förstår att det för fram dessa goda vibrationer, uppfriskar våra visioner för varför vi är så tålmodiga, och hjälper att öva på att omedelbart tänka på andra, som vi kommer att behöva för att styra oss i framtiden.

Må morgondagen vara den dagen som är menad, med frisläppandet som de arbetar på alltigenom natten.

VERITAS

 

Copyright 2016 All rights reserved VERITAS WITTICISMS

Du gillar kanske också...