Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 26 februari 2019

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 26 februari 2019

Per Staffan 27 februari 2019

Allt som du har Lärt Dig | Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel: Allt som du har läst och allt som har hänt med dig har tagit dig dit du är nu. Var tacksam.

26 februari 2019

Kära Du,

Du har kommit till en tid då du måste erkänna dig själv. Det måste bli en vapenvila mellan de stridande fraktionerna i ditt sinne. En del av dig tittar noga på för att se till att du aldrig gör ett misstag. När du oundvikligen gör det hoppar det upp för att näpsa och påminna dig om alla de sätt du är fel.

Detta dömande sinne är aldrig nöjt med dina framsteg. Ingenting du gör kan någonsin vara tillräckligt bra. Det är obevekligt i sin jakt efter dina felaktigheter. Det är dags att berätta för den delen av ditt sinne att den ska ta semester. Den behöver förlora sig i naturens skönhet och lämna resten av dig i fred.

Du är på detta jordeplan för att lära dig. Att göra misstag är ett sätt som människor lär sig läxor på. Det är omöjligt att göra saker rätt och perfekt varje gång. Den Gudomliga Närvaron förväntar sig inte detta av er. Vad som är nödvändigt är att du följer ditt hjärta och din inre vägledning.

Det finns mycket visdom inom dig. Men den är ofta som en liten röst som ropar i öknen, överröstad av kritiska och dömande tankar. Ändå lyssnar du till denna tystare röst som mest skulle tjäna dig i ditt liv. Denna röst säger att du är ett kärleksfullt Guds barn, och att det inte finns något du kan göra som kan stoppa flödet av Oändlig Kärlek.

Det finns också samhällets röst som kräver att du lever upp till vissa förväntningar. När du är i linje med ditt Högre Jag, finns det ett flöde av kärleksfylld energi som gör att du kan gå in i ett sätt att vara som är helt kopplat till den Gudomliga Kraften inom och omkring dig. Denna energi inbjuder dig att VARA snarare än att göra.

Du ombeds att släppa loss den begränsande rustningen av samhällets förväntningar och ditt dömande sinne som har blivit betingat av det. Du ombeds att se med medkänsla för dig själv och att notera de många saker du lär dig vid denna tidpunkt. Det är en kraftfull tid på jorden när, även om det finns stort lidande och rädsla. Det också finns otroliga möjligheter att bryta igenom i stor kärlek och frid.

Öva

Det du ser i världen är färgat av hur du uppfattar dig själv. Kan du se att du tidigare tog de steg som tycktes vara lämpliga för dig då? Märker du att det fanns tider när ditt hjärta bad dig att göra ett visst val, men av olika anledningar följde du inte din intuition?

Alla dessa erfarenheter har hjälpt dig att lära dig läxor som behövs för din tillväxt. Det är dags att helt förlåta dig själv för att du uppträder på sätt som du bedömer som fel eller dåligt. Du skulle ha gjort annorlunda val om du visste bättre, men du handlade från din medvetenhet vid den tiden.

Förlåt dig själv och fortsätt med ditt liv. Slösa inte mer dyrbar tid på självkritik. Du gör val i det här ögonblicket för att skapa din framtid. Allt du har är kraften i detta ögonblick. Låt det förgångna gå, och frukta inte framtiden.

Vet att du är exakt där du behöver vara för dina perfekta lektioner i livet. Det är upp till dig att lyfta dömandets mantel och låta dig växa in i den du helst skulle vilja vara.

Tänk dig att agera på sätt som ger dig glädje. Tänk dig att din värld är omgiven av kärlek. Vet att du är en bra, ärlig och omtänksam person och ge dig själv den kärleksfulla vänligheten och respekten du förtjänar. Din fantasi kan sätta upp en stark avsikt för ditt liv när du använder den för att visualisera ett nytt och mer harmoniskt sätt att vara.

När du sätter upp en avsikt, anpassar alla universums krafter sig för att manifestera det som du visualiserar. Det är klokt att vara försiktig med hur du använder detta kraftfulla verktyg. Du får vad du än fokuserar på, om ditt fokus och din önskan är tillräckligt stark. Det är en Universell Lag.

Kom ihåg att vara tacksam för ditt liv. Det är en otrolig gåva att vara i en fysisk kropp. Med den här kroppen kan du göra så många saker för att njuta av denna värld av skönhet. Var tacksam för allt du lär dig nu, även om det ibland känns obekvämt. Var tacksam för allt du har, även om det inte verkar vara tillräckligt. Tacksamhet väcker ditt sinne till den större sanningen inom alla saker och lyfter din ande i Anpassning och glädje.

Så kom ihåg ditt budskap från ärkeängel Gabriel idag:

Allt du har lärt dig och allt som har hänt med dig tog dig dit du är nu. Var tacksam.

 

Shanta Gabriel for Archangel Gabriel
ShantaGabriel.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...