Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 31 augusti 2021

Ärkeängeln Gabriel
Via Shanta Gabriel, 31 augusti 2021
https://tinyurl.com/4933ezaz
Det har aldrig funnits en tid när ni har varit ensamma, oavsett hur ni har känt det.
Om ni bara visste hur mycket ni är älskade och omhändertagna skulle ni se ert liv i ett annat ljus. Det finns Änglar som har varit med er sedan födelsen, och några har varit med er i eoner. Dessa Änglar är här för att välsigna er, för att skydda er och för att ta hand om och älska er medan ni är på er jordiska resa.
Ni behöver bara gå till ert inre där ni hittar oss. Ni behöver bara se er omkring och ni kommer att finna Änglar manifesterade i olika former överallt, som ger er kärlek.
Öppna ert sinne och hjärta för att ta emot denna kärlek, och ni kommer att finna att mirakler manifesterar sig i era liv. Det är denna vilja att ta emot som gör att mirakler kan ske för er.
I era mörkaste stunder har vi varit där. Det är inte så att Änglarna är här för att ta bort er smärta eller era lärdomar. Änglarna är här för att ni ska kunna vända er till dem i tider av nöd. Vi är här för att hjälpa er så att ni har modet att fortsätta och hitta frid i ert hjärta.
Ni är här på den här planeten för att lära er och för att välja mellan ljus och mörker. Även om ni väljer mörkret finns det Änglar som varken kommer att överge eller lämna er. Om ni väljer mörkret kommer ni att känna er mycket ensamma, och livet kommer att vara ett enda långt kämpande.
Om ni väljer Gudomligt Ljus höjs Änglarösterna i magnifik glädje och all slags hjälp, synlig eller inte, kommer att vara där för att lysa upp er väg. Att välja att leva i Ljuset kan helt enkelt innebära att överlämna era bördor och strider till en Högre Makt, och att be Änglarna att hjälpa er att finna er väg till frid, lycka och välstånd. Det här är Guds egenskaper som ni är tänkta att leva med.
Att välja Ljuset innebär att be för att den Gudomliga Närvaron ska fylla er med kärlek och frid. Det betyder att ta sig tid att visualisera er själva fyllda och omgivna av ljus, och även insupa det Gudomliga Ljuset för att ge näring åt ert hjärta och er själ. Detta kommer inte bara att påverka ert mentala och emotionella tillstånd, utan också gynna er fysiska kropp.
Änglarna är Guds budbärare. Vi lever i Ljuset. Alla goda krafter i Universum är här för att hjälpa er, så att även ni kan leva i Ljuset och finna frid och lycka i ert inre. Öppna era sinnen och hjärta för att ta emot all den kärlek som är här för er.
Kom ihåg ert budskap från Ärkeängeln Gabriel för idag:
Det har aldrig funnits en tid när ni har varit ensamma, oavsett hur ni har känt det.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...