Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 31 augusti 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 31 augusti 2021

 

Jag är Judas och idag har jag kommit för att få er att förstå, att allt är inte som det ser ut att vara. Det finns många tongångar hos människor idag. En del är barska, en del är hatiska, andra är vänliga och kärleksfulla. Allt beror på vilket perspektiv man har inför det som sker i er värld. Riktar ni det perspektivet utåt eller riktar ni det inåt, eller ni kanske blandar dem lite kors och tvärs. Det är svårt att få ett sant perspektiv på jorden idag, det är väldigt många influencer som påverkar er från alla håll. Det mest sanna perspektivet får ni när ni går inom er själva, och ser med er inre blick ut i den värld som ni befinner er i. Det här låter sig emellertid inte göras om man inte har kontakt med sin inre visdom. Hur man når denna visdom har vi pratat om många gånger. Man söker sin inre ledning och övar samtidigt på att bemästra sina tankar och känslor. Det är en process, mina kära vänner, det är inte något man lär sig på en dag. Övning ger dock färdighet och dina ansträngningar kommer att ge resultat. Det leder också till att all oro och rädsla släpper. Du kan då ignorera kaoset runt dig och lugnt ta de steg som du känner är bra för dig. Är de bra för dig så är de också bra för andra. Du blir en av alla dem som leder utvecklingen framåt på jorden. Det kanske inte syns och hörs men är likväl en sanning. Det kan visa sig så småningom när du står där med facit i din hand.

Er inre intuition eller visdom är det enda som ni kan ha tillit till nu, när vindarna blåser åt alla håll på jorden. Jorden gör sig också av med en massa skräp som den har samlat på sig i årtusenden och mänskligheten följer efter. Det är mycket som kommer upp till ytan nu, och det gäller att vara stilla och iakttagande medans det pågår som värst. Spara dina krafter tills du får en uppmaning från din inre ledning, ditt högre jag, eller inre visdom att agera. Tveka då inte att ta de steg som du känner att du ska ta. För varje steg du tar blir du allt säkrare och lugnare. Tilliten växer inom dig och du förstår att du har en viktig uppgift i att vara på jorden idag.

Sök nu inom er, kära jordbor, ni är alla behövda och ni är alla en del av det stora pusslet som kallas mänskligheten. Ingen bit får fattas om pusslet ska bli helt. Ju fler bitar desto vackrare blir bilden. Var och en bidrar på något sätt för att föra utvecklingen framåt på jorden. Det kan ses som ett helt spektrum av ljus. Ett spektrum som spänner i en vid båge från mörker till ljus, men där ljuset nu dominerar i förhållande till mörkret. Det mesta befinner sig i en gråzon som sakta löses upp av ljuset som nu omringar det. Så kämpa på, kära jordbor, ni har och gör ett stort arbete med er själva, ni har kommit en lång bit på väg, och målet är inte så långt borta som ni många gånger tror. Slöjan blir allt skörare framför era ögon och er syn blir allt skarpare. I takt med det så växer er kärlek och medkänsla för era medmänniskor, djuren och naturen. Många av er kan se att det här redan har hänt och att det fortfarande händer. Nya och gamla vänner kommer in i ert liv igen och ni blir starkare för var dag som går.

Låt hoppet och tron vara din följeslagare nu.

Var sann mot dig själv.

Var ärlig med dina avsikter.

Var i sann tillit till dig själv och din inre visdom.

 

Ni får allt stöd ni behöver, när ni vandrar på er sanna väg, som också är Guds väg i det universum som ni tillhör.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...