Brendas Blog via Brenda Hoffman 30 augusti 2021

 

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 30 augusti 2021

 

 

Släpp Ditt Samvete Om Universella Skyldigheter

Kanaliserat av Brenda Hoffman för Life Tapestry Creations.com

”Alla Nu på Jorden Är Jordänglar ” är titeln på förra veckans ”Brendas blogg” – hennes veckovisa kanaliserade blogg för Life Tapestry Creations.com.

Den veckovisa ”Brendas blogg” -kanalen är tillgänglig på Spotify Podcasts, Google Podcasts, Anchor Podcasts, Apple Podcasts, Breaker Podcasts, Pocket Casts och Radio Public. Du hittar åtkomstknappar till poddplatserna på LifeTapestryCreations.com.

Kära Ni,

Många av er har missförstått våra ord. Att tro att du måste vara annorlunda istället för att se inom dig för att avgöra hur och varför du är annorlunda.

Det är skillnad på att agera dumt för att det är roligt mot att vara dum för att du känner att du måste. Återigen, skyldigheter från ditt samhälle eller Universum är inte din väg. De finns inte mer.

Även om du har hört det sista uttalandet om och om igen, har de flesta av er tillämpat det på er sociala miljö. Det gäller också begrepp som många använder som Universella sanningar, inklusive meditation, mat och andra former av kontakt med Universum.

Du behöver inte lektioner eller skyldigheter för att få kontakt med Universum. I själva verket har du aldrig behövt det. Men eftersom ditt 3D -skräcksamhälle var så betungande försökte många lätta den bördan med tekniker som kunde koppla dig till ditt högre jag eller Universum. Faktiskt, tekniker som sannolikt var värdefulla när du påbörjade din övergång.

Dessa tekniker är inte längre giltiga. Precis som Ouija -brädorna en gång var populära, men inte längre är det, för informationen som erhålls från Ouija -brädorna är begränsad och betungande.

Slöjorna har lyft för dig.

Vad känns bekvämt? Det är din enda guide.

Om någon säger till dig att du måste göra detta för att ansluta till de andliga rikena eller dig själv, vänligen granska den informationen inom ditt väsen. Om det känns spännande att göra det är det en del av din nya väg. Men om det inte gör det, inse att sådana handlingar kan vara perfekta för den som föreslår dem, men inte för dig. Du är en unik varelse och passar inte längre in i andliga aktiviteter avsedda för alla.

Om en vän eller betydande person tvingar dig att prova det eller det kan du känna skuld för att du inte gör det eller vill göra det. Stoppa den skulden.

Återigen, om den andliga handlingen är lämplig för dig, kommer du att genomföra denna handling eller åtminstone genomföra så mycket som känns rätt. Du är inte längre en del av grupprocessen som en gång var 3D.

Många som ansluter sig till de andliga världarna använder det eller det hjälpmedlet – en handling som kan fungera fantastiskt för dem, men inte nödvändigtvis för dig. Lyssna på ditt hjärta, ditt inre väsen innan du tar dig tid och kanske ekonomiska resurser för att utforska dessa alternativ.

Det är inget fel med att ge andlig vägledning. Svårigheten är när du återvänder till 3D -tron att någon är klokare eller skickligare än du. De färdigheter du beundrar kan vara viktiga för din roll – eller inte. Eller färdigheter du kan få utan deras input. Kanske är dessa färdigheter onödigt flim-flam. Eller färdigheter som krävs för ditt nästa steg framåt. Bara du vet – inte dina vänner eller din familj.

Så känn inte behovet av att hoppa från det här programmet till det där eller, ännu viktigare, känna skuld för att du inte gör det. Kanske kommer dessa tekniker att hindra din personliga utveckling – eller inte. Bara du vet. Och den del av dig som vet finns inom dig.

Du behöver inte längre fråga Universum eller människor om de tror att du behöver göra något. De är inte du och kommer aldrig att vara det. Du är du – med den lämpligaste vägledningen inom dig.

Kanske känner du ett behov av att be till Universum, människor eller andra för att hjälpa dig i en framåtgående rörelse. Det är mycket annorlunda än att vänta tills de godkänner för dig att du gör det – tvingar dig att ta detta steg eller meditera på detta sätt – innan du kan förverkliga din dröm.

Du är din egen VD. Andra kan ge information och input, men du och bara du fattar det slutliga beslutet om korrekt tillämpning av information från människor, Universum eller andra.

Du är du – som inte skall delas upp, rapporteras eller styras av någon annan än dig. Låt det vara så. Och tillåt dig själv att ta bort all skuld som andra kan lägga på dig för att uppmuntra dig att läsa det eller göra detta om du vill vara en sann jordängel. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna innehållet med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...