Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 7 februari

 

angelgabriel2

Shanta Gabriel ~ ÄÄ Gabriel ~

ömsint och med kärlek, hedra er själva

 

Kära Ni,

Ni är ibland snällare mot totala främlingar än ni är mot er själva. Ni är magnifika varelser av ljus. Hedra och minns detta, för det är inte lätt att vara i en jordkropp. Det finns många krav på er. Ni kan vara så involverade i de dagliga rutinerna att ni känner att ni inte har tid att fokusera på er ande. Och ändå är det fokus på er ande som kommer att göra er jordpromenad enklare.

Hedra er med ömhet och kärlek. Ni är inte ensamma. Den Gudomliga närvaron har inte placerat er på jordplaneten utan ett sätt att ta emot hjälp, när ni som mest behöver det. Det är därför det finns Änglar. Änglar är budbärare från Gud som är här för att hjälpa till att göra ert jordiska liv lättare, för att få ljus i mörkret, och påminna er om att ni är oerhört älskade.

Vi känner till er kamp, och vi vet att ni modigt gör framsteg. Vi välsignar er och hedrar er för allt ni har gjort och gör. Men mer än så, vi hedrar er för dem ni är djupt inombords. Vi hedrar den del av er som håller essensen i era själar. Vi ser inom er en gnista av otrolig godhet och kärlek. Detta välsignar och ärar vi, och vi uppmanar er att göra detsamma. Ju mer ni välsignar och hedrar detta Gudomliga Ljus inom er, desto mer växer det. Ju mer detta ljus växer, desto mer kärlek känner ni och desto mer energi får ni. Ju mer kärlek ni känner inom er, desto mer vill ni ge till andra. På detta sätt hjälper ni världen och mer ljus kommer till er vackra planet, som är i behov av stora välsignelser, vid denna tidpunkt.

Vi ber er att vara snälla mot er själva, att vara lika snäll mot er själva som ni är mot andra. Utan kärlek och uppmuntran kan ett litet barn inte växa och bli en frisk vuxen. Men ni kan aldrig växa från ert behov av kärlek – och kom ihåg, det är viktigt att ge er själva denna kärlek först, innan ni helt kan ge den till andra.

Öva

Hur älskar man sig själv? Ni kan börja med de små sakerna. Säg, ”Jag älskar dig” till er själva när ni tittar i en spegel. Kom ihåg att dagligen ge er själva uppskattning för hur hårt ni arbetar, för hur mycket uppskattning ni ger till andra, hur bra ni tar hand om era barn. Vad ni än tänker på, uppskatta er själva. Om ni inte kan komma på något, uppskatta bara er själva för att ni gått igenom ytterligare en dag jorden och gjort det bästa ni har kunnat. Hur enkelt det än verkar så är det mycket kraftfullt.

Det viktigaste sättet i hur ni kan älska och ära er själva är, att minnas vilka ni är innerst inne – en strålande ande av ljus som växer sig starkare och blir mer hel för varje dag. Detta är sanningen om er. Ni kan älska er själva genom att äta på hälsosamma sätt och göra allt som ni vet fungerar för era kroppar, men äkta kärlek och heder börjar med era känslor för er själva. Ni är här på jorden för att vara en Gudomlig varelse och för att lära er att vara kärleksfulla, glada och fredliga. Det gör er inte gott att kritisera er själva eftersom ni ännu inte fullt ut har dessa egenskaper. Ni fick inte en handbok för livet på jorden, så det enda sättet ni kan lära er på är genom att försöka och göra fel, ofta med smärtsamma upplevelser som följd, för att få er att växa genom de val ni gör. De val ni gör och vilka ni är, är två olika saker. Vänligen respektera detta.

Det finns många sätt ni ömsint kan älska och hedra er själva. Vi ber er att ge er själva vänlighet och medkänsla, att göra det bästa ni kan inom alla aspekter av ert liv, och att kalla på Högre Makter för att hjälpa er hela tiden, oavsett hur trivial situationen är.

Änglarna är gudomliga budbärare som är här för att hjälpa er, välsigna er och mest av allt, som älskar er. Ta emot denna kärlek och kom ihåg att:

Ömsint och med kärlek, hedra er själva.

Shanta Gabriel för

Ärkeängeln Gabriel

7 februari 2016

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 
www.TheGabrielMessages.com

 

 

 

Du gillar kanske också...