John F. Kennedy via Losha ~ 7 Juni, 2020

John F. Kennedy via Losha ~ 7 Juni, 2020

Mina käraste sanna Patrioter… Patrioter, vilket underbart ord… vilket uppmanande ord … vilket meningsfullt ord. Ni är alla patrioter i mina ögon. Ni har fortsatt det arbete som jag hjälpte till att igångsätta förr i tiden.

Det händer så mycket vid denna tid i er värld, eller ska jag säga i vår värld, och det är svårt att veta i vilken riktning man ska fokusera.

Det finns så många människor som just nu påstår sig tala sanning och det är mycket svårt att veta vem man ska lita på och vem man ska lyssna på. Vad jag skulle säga om detta, är att lita på ditt hjärta, inte dina ögon, eller dina öron, och absolut inte din hjärna! Genom att säga att jag inte menar att förringa ditt intellekt, bara att den nya värld mot vilken vi utvecklas, kommer att baseras på vad vårt hjärta säger oss … inte vår hjärna.

Denna uppkommande Hjärt-baserade värld är den största utmaningen för Mänskligheten, eftersom vi har varit övertygade om att vi måste använda vårt intellekt över vårt hjärta, för att urskilja Sanningen.
Som ni sanningens Patrioter upptäcker, vad vi har lärt i det förflutna av den så kallade Eliten, har varit så långt ifrån sanningen … i själva verket är det oftast raka motsatsen.

Och det är våra hjärtan som gör det möjligt för oss att urskilja det som är sanningen kontra det som inte är sanningen.

Så, när händelserna fortsätter att underblåsa och eskalera och föra Sanningen i förgrunden, ger jag er all min uppmuntran och kärlek, för att hjälpa er att fortsätta att se Ljuset och sanningen i allt.

Må ni alla välsignas med det mest Medkännande Hjärtat, och må ni använda den medkänslan för att hjälpa andra, vida omkring.

Min kärlek till dig är omätbar och oförskräckt! Många välsignelser till er alla, för evigt och för evigt.

Er älskade, JFK

Kanaliseras av Losha

Översättning: Mats

 

John F. Kennedy via Losha, June 7, 2020

You may also like...