Ärkeängeln Gabriel via Shelley Young, 20 september, 2018

Ärkeängeln Gabriel via Shelley Young

20 september 2018

Då ni fortsätter att växa och expandera mot att leva ert största, vackraste uttryck för livet, kommer gamla trosuppfattningar, som står i vägen för vart er själ vill gå, upp för att frisläppas. Den vi skulle vilja diskutera idag är, ”Ha roligt medan ni fortfarande är unga”.

Medan det initialt verkar vara ett gott råd, är det fyllt med underströmmar som är extremt begränsande. Det planterar och matar föreställningen att man bara kan ha roligt eller leva ett spännande liv under ett visst stadie i livet, att nöjen är flytande och försvinner från er när ni mognar. Vi ser att många av er, när ni når mogen ålder, lägger nöjen i botten av er prioriteringslista för att kliva in i vad ni tycker är den acceptabla modellen för mognad.

Kära Ni, vem har sagt att man inte kan leva ett ansvarsfullt och arbetsamt liv och ändå uttrycka att det är fyllt av glädje? Ni kan absolut finna ett arbete ni tycker om och omfamna nya upplevelser och äventyr vid alla stadier i livet. Det är faktiskt vad er själ alltid försöker få er att göra för det ökar er expansion.

Vi inbjuder er att undersöka era uppfattningar angående mogen ålder och nöjen. Vad är det ni inte har försökt men alltid velat göra? Hur gör ni för att förneka ett gammalt system som inte på något sätt stöttar er mot att ha er högsta livsupplevelse? Vad kan ni göra för att erkänna och föra fram den del av er som så desperat saknat nöjen och låta den skimra och skina igen, vetande att det är en vital aspekt av er och er själs uttryck?

 

Source: Trinity Esoterics

 

 

Översättning: Markku

You may also like...