Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 september 2018

Per Staffan 20 september 2018

Uppgraderingar kommer ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat processen med att ge er de olika uppgraderingarna ni har begärt. Vi arbetar naturligtvis i samklang med era guider för att ge er de unika uppgraderingar som var och en av er har begärt individuellt. Nu är dessa uppgraderingar annorlunda än de universella som ni ibland får. De uppgraderingarna ges beroende på var ni befinner er på er evolutionsresa och de ges till alla.

Uppgraderingarna som vi hänvisar till är de som ni personligen har begärt, antingen förfrågan var om clairvoyance, förmågan att kanalisera eller att kunna läka andra. Vi har arbetat med era guider och era högre jag, eftersom så många av er har sökt er till oss, och vi har ibland kunnat övertyga era guider och högre jag om att ni är redo för viss sann tillväxt och några nya förmågor som hjälper er att hålla ut under resten av tiden som ni har i den fjärde dimensionen.

Vi är glada och ivriga att ge er dessa uppgraderingar medan ni sover, och det är viktigt för er att veta att när ni får en uppgradering behöver ni fortfarande lära er hur ni använder den. Så bara för att ni får en clairvoyance-uppgradering betyder det inte nödvändigtvis att ni kan börja komma åt den gåvan utan att ni har något fokus på den. De flesta av er kommer fortfarande att behöva sitta och öppna ert tredje öga för att se vad ni får.

Ni kommer fortfarande att behöva behärska användningen av de gåvor ni får och för det mesta måste ni lita på att det ni får verkligen är riktigt och inte bara er fantasi, era sinnen eller ert ego. Ta emot era nya gåvor nådigt och öva, träna, träna och ni kommer ha mycket roligare där på Jorden med era nya leksaker.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...