Ärkeängeln Michael via Linda Dillon, 25 september

ÄrkängelM

Ärkeängeln Michael, 25 september 2016

Via Linda Dillon

 

Vad händer på Jorden och bortom den med omvärderingen av våra valutor? Ingenting annat än att det håller på att ske en bearbetning av en komplicerad process, säger Ärkeängeln Michael.

Från Ärkeängeln Michael i en personlig kanalisering med Steve Beckow genom Linda Dillon, med tillstånd. Tack till Dana för vår utskrift.

Steve: Är det någon som försöker försena omvärderingen just nu?

ÄÄM: Nej.

Steve: Någon nämnde att det finns en utarbetad process som måste ske. Någonting som har att göra med Irak. Finns det en utarbetad process som måste ske?

AAM: Det finns en utarbetad process, men tänk på den på ett gammaldags sätt. Strax innan din lokala bank skulle öppna kommer alla kassörerna in. De öppnar sina luckor, tar ut sina kassalådor och arrangera sina pengar för dagen, och först då kan banken öppna.

Så finns det en utarbetad plan för att saker och ting ska komma på plats innan dörrarna öppnas? Ja. Men är det här något att vara överdrivet bekymrad över? Absolut inte.

Steve: Återigen mer desinformation på nätet låter det som.

AAM: Vad människor vill ha är komplicerade och mycket invecklade förklaringar. Det får dem att känna att de på något sätt är initierade och att de har en djup förståelse.

På många sätt är detta långt mer komplicerat än de flesta människors hjärna kan omfatta, och de olika faktorer som har behövts för att sätta det på plats har varit utomordentligt invecklade, och de involverar synliga och osynliga världar som ni inte behöver känna till, för det skulle bara få er att skaka på huvudet ännu mer.

Men se humorn i det, att människor skapar dessa historier vid sidan av för att få dem att må bra och känna sig viktiga.

Så de säger: ”Det ena eller det andra måste göras.” Jo, det är många saker som har gjorts, men skapa inte ett drama runt det. Inse bara att det håller på att processas.

Steve: Så allt går enligt planen?

AAM: Ja.

Steve: Vi kommer väl inte att behöva vänta ytterligare ett år till, Herre?

AAM: Det anser jag inte vara troligt.

Steve: Herregud, jag tror det här har varit den längsta väntan jag någonsin har upplevt, och ändå känner jag mig så glad och förväntansfull.

AAM: Ja, du har varit trofast. Men jag vill påpeka för dig att du har väntat miljontals år på denna pånyttfödelse av kärlek.

Steve: Jag är säker på att du har rätt, även om jag inte har något minne av det.

AAM: Ja, det är det här med minnet, eller hur?

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

You may also like...