Budskap från Ärkeängel Mikael via Jahn J Kassl, 24 april, 2024

Budskap från Ärkeängel Mikael

Jahn J Kassl 2024-04-26
Gud är healing, kärlek och liv.
Det ges till dig!
Healing kommer att ske, kärlek kommer att flöda och liv kommer att ges!
Jag är ärkeängeln MIKAEL
Jag finns nu bland er!
Jag har kommit med en oräknelig skara ljusvarelser från olika nivåer av varande!
Ljuset verkar och påverkar ditt liv idag, här och nu! Välsignad är den som kan ta emot denna välsignelse och uppleva denna kontakt med ljuset nu!
Låt oss nu ägna oss åt din healing! Sår från många tider såväl som från den nuvarande, behöver Guds ljus och kärlek för att healas. Det är så de energetiska förändringarna görs för dig idag, här och nu, så att du känner dig mer komplett och kopplad till Guds verklighet.
Det finns bara en sann brist som en människa kan lida av: bristen på anknytning till Gud! Denna brist åtgärdas nu för alla människor som öppnar sina hjärtan för denna healing
Det sker för att du är den du är och för att ditt hjärtas rop har nått oss!
På så sätt blir du intonad till kärlek, du blir intonad till kärleken – och du kan från början uppleva kärlek. Där det saknas gudomlig anknytning, finns det alltid en brist på kärlek – och i synnerhet i denna värld saknas kärlek.
Idag, här och nu, sker miraklet med en återkoppling och kärlekens flöde sätts igång. Som i en väckelse kommer du att lämna denna plats idag, pånyttfödd och fylld av Guds kärleks gudomliga ljus. Du kommer att återvända hem och förmodligen fråga dig själv: ”Vad hände med mig?” Jag känner mig så annorlunda!?” Det betyder LIV!
Den initiala gnistan
Gud är livet och du är livet. Att uppleva hur det känns när dina energicentra är rena, ger en ny lätthet. Att känna när det som var redo för healing idag har blivit healat, innebär en ny inställning till livet. Det som händer er nu är förvandlingen inifrån. Den initiala gnistan för en djup och konstant koppling till det Gudomliga ges, och en ny mer levande inställning till livet växer fram!
Jag har kommit till dig idag med oräkneliga ljusvarelser, för att arbeta direkt med dig och för att förfina och stärka ditt energiflöde.
Den här tiden behöver framför allt en sak: tydliga, kraftfulla människor som är fokuserade på alla varelsers enhet, en revolution som verkligen är något speciellt när den enskilda människan befinner sig i den stora kosmiska planen, och gör sin roll rättvisa i det jordiska spelet.
Nu finns den energi du behöver för dina nästa steg i kunskap. Detta är inte bara ett budskap för dina öron, utan ett budskap för hela din varelse, för hela din varelse. Ditt minne kommer att aktiveras! Det händer idag, här och nu.
Den healade människan är framtiden!
Närhelst du leds till detta budskap och närhelst du är redo att acceptera det i ditt hjärta, så kommer under de följande dagarna denna ljuskraft att integreras i din varelse. Du kommer att känna dig upplivad och centrerad, du kommer att vara full av medkänsla – kärleken vaknar.
Allt har givits till dig, eftersom du är healingen för ljusets och jordens människor, som de nu så akut behöver.
Den healade människan, människan som vuxit i kärlek, den levande människan kopplad till Gud – är framtiden! Alla profetior om motsatsen har stoppats, och gjorts verkningslösa från och med idag!
Lyft upp era hjärtan.
Lyft upp era själar.
Gud är med var och en av er.
Ni är oändligt älskade.
Jag är och kommer att förbli med dig tills dagarnas ände – för alltid.
Jag är Ärkeängeln MIKAEL
May be an image of 1 person and text
All reactions:

Anna-Greta Vikander, Sigbrit Eriksson and 48 others

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *