Ärkeängeln Michael via Sharon Stewart, 30 maj 2021

 

Angel Warrior Group-resultat, 30 maj 2021 | Ärkeängeln Michael via Sharon Stewart

 

 

Jag är ärkeängel Michael med ett meddelande till Angel Warrior Group.

 

Vi är på våra knän med vördnad för er som kom fram för att höra uppmaningen till handling. Vi tackar er älskvärt för er energi.

Även om det fortfarande finns fångar inom den kinesiska basen har vi tagit bort alla utom tre av dem. Cirka 20 avlägsnades den här veckan med er hjälp. Den här veckan var en rungande framgång!

Ja, det är fredsförhandlingar igen i Mellanöstern. Ni kan också tacka er själva för detta. Folkets vilja har blivit hörd: Ni vill ha fred. När ni utövar denna vilja genom att föra era högre energier till den regionen kommer fred att komma. Det är folkets vilja.

Den här veckan vill vi att ni fortsätter era ansträngningar med den kinesiska chimärbasen, men vi behöver också er hjälp med basen i Kongo (Afrika). Drottningen har tagits för länge sedan, men det finns fortfarande arbetare som stoppar i egna fickor, griper människor för mat och fortsätter att försöka ta gisslan.

Ja, Sharon, de rycker dem från ytan de som de kan använda till sina egna ändamål.

När det gäller uppfödningsprogrammen Chimera har vi de flesta uppfödarna i sikte, och dessa människor kommer att skyddas. Ni kan vidarebefordra det meddelandet till er kontakt, om ni vill.

Jag: Ja, absolut. Jag ska. Tack Michael!

Jag är ärkeängeln Michael, som uppskattar era kärleksfulla ansträngningar och ber er ödmjukt att fortsätta tjäna.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...