Ärkeängeln Michael via Victoria Cochrane: The Law of Time, 11 september 2023

 

Ärkeängeln Michael via Victoria Cochrane: The Law of Time
11 september 2023

av Victoria Cochrane
https://victoriacochrane44.com/

Bara för att jorden kretsar kring tidens begränsningar betyder det inte att det inte finns några alternativ tillgängliga som vill gynna sig själva, nära och kära och planeten på ett positivt sätt.

Till exempel, om du vill gå med andra i en jordhealing vid en viss tidpunkt men inte kan vara där, varken personligen eller psykiskt, håll helt enkelt avsikten att din energi förenas med gruppen i healingen vid den tiden och det kommer att vara.

Om du vill bevittna det själv som om du är där, kan du gå bakåt eller framåt på tidslinjen och engagera dig i grupphealingen vid lämplig tidpunkt. Du kan sedan projicera din energi till planeten och faktiskt bevittna det hända. Att arbeta på tidslinjen på detta sätt är möjligt att göra timmar, dagar, veckor eller till och med år efter händelsen.

Kära ni, tid och pengar är helt enkelt energi. Så är också tankar, avsikter och varje medvetandehandling.

När man medvetet avser att skicka energi, oavsett om det är pengar, kärlek, healing eller tankar, (välmenande eller på annat sätt) till en viss person, händelse eller plats, kommer det att inträffa och ha inverkan på den personen, händelsen eller platsen.

Överföringen av energi skapar mer energi, och skapelsens vibration kommer att bero på vibrationen från den ursprungliga avsikten. Så, om energin som skickas är positiv och avsedd med kärlek och för det högre goda, kommer energin som skapas från det att producera mer positiv energi och effekten kommer att vara fördelaktig för alla berörda.

Men om avsikten bakom energin är falsk, skadlig och avsiktligt avsedd att orsaka skada kommer effekten av det att återhämta sig på avsändaren och skapa energi av en mycket mörkare vibration.

Låt dig inte styras eller hindras av tiden, kära ni, och använd den till er fördel.

Tid, som en värdefull resurs, måste dock användas klokt och med de högsta och bästa avsikterna om du ska få mest nytta.

Ta dig tid för de människor och saker som är viktiga i ditt liv och slösa inte tid på triviala saker, oro, skvaller eller människor som förnekar din vänskap eller som inte värderar dig som du förtjänar.

Livet är kort men i universum har du all tid du behöver!

JAG ÄR Ärkeängeln Michael.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *