Ärkeängeln Mikael via Sharon Stewart, 17 juli 2022

 

Ärkeängeln Mikael Meddelande vecka 65

17 juli 2022

 

Jag är ärkeängeln Mikael med ett budskap till änglakrigargruppen.

Vi gör goda framsteg, Ljuset är förankrat på så många platser runt om i världen.

Det växer i makt. Föreställ dig ett pussel med många bitar som fortfarande saknas. Den fylls i till 60 % av sin helhet. Det kommer att ge dig en uppfattning om hur Ljusets ansträngningar ser ut nu här på jorden. De bitar som återstår att fylla i med bitar eller mer ljus, är det som återstår.

Dessa bitar kan vara koncept, de kan vara virtuella verkligheter. Såsom sanningens verklighet. Sanningen dyker inte upp för dig i en låda. Det kommer inte till dig via ett försäljningsgolv. Det kommer till dig virtuellt och ändå förankrar du det.

Det är de handlingar du vidtar som stärker denna sanning inom dig eller försvagar dem. Sträva efter att vidta rätt åtgärder. Om det är fel och du vet att det är fel, gör det inte.

Om du har hittat något utan att fråga efter det, är det rätt att ha det eller ska du fråga om du får behålla det? Om du hittade en tiodollarssedel på gatan och du visste att den ramlade ur en gammal kvinnas plånbok medan hon fumlade för att hitta sin växel, skulle du inte lämna tillbaka den till henne?

Alla ting som görs i dygd betalas av Gud i fler goda ting. När du gör en bra sak för någon belönas du med fler bra saker. När du gör saker du vet är fel belönas du med fler dåliga saker. Det är ditt val för ni är alla En.

Att såra en annan är att be om att bli sårad själv. Välj din väg klokt för det är tiderna som är talande. Som många av er vet skördar ni belöningen för era handlingar nästan omedelbart nu, så mycket att ni kan fastställa att något inträffar som en konsekvens av en handling ni nyligen vidtog.

För år sedan kunde du inte. Livet verkade vara en soppa av rätt och fel, gott och ont, njutning och smärta som inte hade någon speciell mening eller samband mellan händelser. Nu ser du sambandet, nu vet du varför när du upplever smärta det var du som satte det hjulet i rörelse och inte ens för länge sedan.

Nu är livet mer meningsfullt. Detta beror på ökningen av Ljus och ökningen av de dimensionella energierna.

Res dig med dem. Bli inte kvar. Att bli lämnad bakom är att återuppleva smärtan du just upplevt under många liv, liv där dina lektioner inte har lärts.

Lär dig läxan nu och gör de rätta ändringarna. När lektionen försvinner beror det på att du behärskar den. Så enkelt är det.

Ja, Sharon påminner mig: Att kritisera en annan är att uttrycka sin egen rädsla. När du ser en annan person köra dåligt vet du att du är rädd för att råka ut för en olycka. När du kritiserar en annan för att ha gjort en blunder, vet du att du är rädd för att se dum och bli dömd. När du kritiserar en annan för deras ohälsosamma kropp vet du att du är rädd för att själv förlora hälsan. Det här är ett enkelt sätt att bestämma dina rädslor och ett enkelt sätt att förstå dig själv bättre och lära dig att älska dig själv mer. Livet är en spegel och det du fruktar i dig själv kritiserar du andra för.

Jag: Tack Michael. Det är sant och din energi hjälpte mig att se det så här. Jag kommer att titta mycket noga när kritikern kommer ut och ja, jag vill inte vara med om en bilolycka.

AAM: När det gäller den här veckan har jag en dubbel utmaning för er alla. Och jag vet att du kommer att klara dig bra med det. Jag skulle vilja att de som är benägna att skicka energi till Sri Lanka och för de som är benägna att skicka energi till den ryska armén. Denna armé, som gör ett gott arbete för jorden, blir trött. Stridströtthet kommer att infinna sig för även den mest ivrig krigare och de upplever vissa svårigheter med detta. De finns fortfarande i Ukraina. Det finns andra ryska styrkor utomlands men det är nya styrkor som har kommit in.

Jag är ärkeängeln Michael. Jag är din tjänare. Vi är en. Vi är makt. Vi är en legion.

Adonai.

Du gillar kanske också...