Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 augusti, 2022

 

Fungerar det verkligen att klippa banden? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

 

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi ser mänskligheten göra, speciellt när det kommer till hur ni ansluter till varandra. I slutändan spelar det ingen roll varför du ansluter. Det spelar bara roll att du känner dig ansluten, och det spelar roll att du känner dig ansluten för att du är ansluten. Många människor i den nya tiden och det andliga samhället pratar om att klippa banden. Det är sant att du bokstavligen är sammankopplad på ett fysiskt sätt som du inte kan uppfatta med dina fem sinnen, och det är också sant att du aldrig riktigt kan klippa av de banden. Du kan symboliskt göra det, och om det får dig att må bättre, gå för all del genom ceremonin.

Men du kan aldrig riktigt vara skild från någon eller något i hela skapelsen. Därför, oavsett vad anledningen till att göra det, när du ansluter till en annan människa, eller en utomjordisk, lever du mer av verklighetens sanning än om du säger till dig själv att du kommer att sätta upp en bubbla eller en sköld, eller något annat sätt att förhindra att någon eller något kommer till dig. Det fungerar inte så. Du förstärker energin mellan dig och en annan genom att ge den andra din uppmärksamhet. Och om någon ger dig mycket uppmärksamhet, skicka då kärlek till dem som svar på den uppmärksamheten.

Du behöver inte berätta för dem upprepade gånger att du älskar dem, om de förföljer dig, utan skicka det.

Du behöver inte försvara dig mot någonting eller någon, och när du kommer tillsammans med andra för att ansluta av någon anledning, tenderar du att känna dig mer kraftfull, vilket är en annan sanning som du vill betona, speciellt i denna tid när så många känner sig maktlös. Sanningen är att ni är kraftfulla varelser eftersom ni är Källan, precis som vi alla är.

Nu, när du visar en vilja att ansluta till dina medmänniskor, kommer utomjordingar att lägga märke till det, och det kommer även universum att göra. Du kommer att berätta för universum att du gillar att ansluta, att du gillar att känna dig ansluten, och universum kommer att ge dig mer. Du kan ansluta till fler utomjordingar, eller så kan du ansluta till fler icke-fysiska kollektiv, och det är mer sannolikt att du gör det när du ansluter till dina medmänniskor. Du får bestämma vem du ansluter till. Du får bestämma vilka av de redan existerande sambanden du betonar, du lägger din uppmärksamhet och fokuserar på.

Om du slutar oroa dig för och förbereda dig för attacker, kommer de att sluta komma. Om du istället tittar hit och säger till dig själv att du gillar den personen och att du skulle vilja spendera mer tid med dem, då kommer ditt liv att bli bättre. Vi vill att du ska känna dig ansluten, eftersom det är ett av sätten du förändrar. Ni övergår från att känna er själva som separata, egoiska varelser till ett kollektiv av sammankopplade varelser, och alla som säger något annat för er berättar en mycket gammal historia för er som inte passar in i verklighetens sanning, eftersom den femte dimensionen är all inclusive, och så är Källa.

Vi inbjuder dig att nå ut till de människor som du vill känna dig mer ansluten till utan anledning, annat än att du gillar deras energi, och sedan se hur universum reagerar och radar upp fler kopplingar för dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...