Ärkeängeln Rafael via Ann Dahlberg, 2 augusti

ÄÄ Rafael

ÄÄ Rafael

Söndag 2 augusti 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Rafael och jag har ett budskap till Er idag. Jorden befinner sig nu till största delen i 5:e dimensionen. Många av er har säkert känt av de kraftiga energierna som idag påverkar jorden. Beroende på vilket trappsteg ni befinner er på har det gett olika resultat. Det har dock mynnat ut i att ni alla har tagit ett steg framåt. Livet har påverkat er på olika sätt eller så har kroppen lösgjort sig från negativ energi. Allt det här kan accelerera en tid framöver då ljuset nu är starkare än mörkret på jorden. Från att det periodvis har stått still har det nu tagit bra fart framåt.

Orden acceptera och förlåta är ord som kan hjälpa er nu. Ni måste dock ta in dem i hjärtat och känna dess betydelse om det ska ge er den kraft som ni behöver för att gå vidare nu. Mycket negativitet kan komma upp till ytan och med hjälp av acceptansen och förlåtelsen blir de enklare att släppa. Allt som behöver renas, det renas nu. Ljuset tränger igenom allt och det finns ingen väg att komma undan dess strålar av energi. Motståndet ökar bara era egna svårigheter. Det blir lättare om ni flyter med och accepterar och förlåter vad helst som kommer upp. Det är så ni rena er själva.

Var inte rädda för mörkret. Ni har befunnit er i mörkret så länge så det är oundvikligt att ni inte skulle ha en hel del mörker inom er. Det var ju delvis därför ni gjorde den här resan. Det viktigaste är att ni förlåter er själva för både det som ni vet att ni har gjort och det som ni inte vet att ni har gjort. Det sista kan komma upp i form av sorg som ni inte vet vad det kommer ifrån. Förlåt och trösta er själva och låt det läka ut. Det är en del av ert arbete på jorden idag. När ni helar er själva, helas andra med samma besvär. Så tänk på vilka stora gärningar ni gör för varandra varje gång ni accepterar och förlåter er själva. Det är på det viset vi lättar bördan för andra som har svårare att ta sig upp ur mörkret eller omedvetenheten. Det var den uppgiften ni tog på er när ni gick ner, att frivilligt hjälpa andra så att de kunde vakna. Det var en stor uppgift som ålades er och ni har axlat den över förväntan. Vi är väldigt stolta över er.

Det kan vara väldigt svårt att vakna om man sover djupt och har mycket som man behöver rensa ut i kropp och själ. Genom att hela er själva hjälper ni andra att hela sig själva. Förstår ni nu den starka betydelsen av att vara ETT. Vi hjälper eller stjälper varandra. Just nu lutar det åt det hjälpande hållet och så kommer det också att bli. Det kan inte längre tippa över åt det andra hållet, då ljuset är starkare nu.

Ni befinner er i begynnelsen av den nya tidsålderns början och ni tar nu de första stapplande stegen in i Den Gyllene Tidsåldern. Ni är föregångarna mina kära barn på jorden i den här nya tiden. Var stolta, ta in ljuset djupt i er själ och vet att ni redan har vunnit slaget över mörkret.

Må all min kärlek följa Er hela vägen fram.

Med stor kärlek

Rafael

Du gillar kanske också...