Ärkeängeln Rafael via Genoveva Coyle, 3 augusti, 2018

Ärkeängeln Rafael via Genoveva Coyle

3 augusti 2018

FOKUSERA PÅ DE PLATSER OCH UTRYMMEN DÄR NI FORTFARANDE SKÄNKER BORT ER MAKT

… sitt sedan tåligt och fridfullt i vetandet att när en särskild typ av lektion genomgåtts, testats och införlivats, då går ni vidare till nästa …

Hälsningar, kära ni! Hälsningar mina vänner, min familj, mina älskade bröder och systrar! JAG ÄR Ärkeängeln Rafael, helare och läkare för detta universum och multiversum och långt bortom, alltid till er tjänst och redo att sitta ned med er, och verkligen med alla som ber om min inblandning och hjälp.

Så därför, kära ni, tveka inte att kalla på mig om ni behöver få insikt och klarhet i vilken fråga som helst, hur trivial ni än tycker att den är. Det finns inget som är för litet, för om det är störande och upprörande för er så är det viktigt att ta en närmare titt på det och heala det.

Det är med denna avsikt, att vilja se och att vilja släppa de låga och besvärliga energierna som ni öppnar upp er själva för healing, och därför låter ert högre själv och mig, och hela Rådet av Kärlek att ingripa och hjälpa er. Ni har stunder då ni känner er trötta på dåliga upplevelser eller till och med hela dagar av ”olyckor” eller ”konstiga händelser”, och ni undrar när det ska sluta så att ni permanent kan skifta till ett tillstånd som flödar med lycka och salighet, med att vara kärlek och kärleksfull, med lärande och framsteg på er resa med skratt, glädje och lätthet.

Men jag säger till er att ni ska släppa själv-dömande och otålighet med era söta själv; för när ni är redo, då är ni det! Så sitt sedan tåligt och fridfullt i vetandet att när en särskild typ av lektion genomgåtts, testats och införlivats, då går ni vidare till nästa och mer spännande sådan. Sluta önska att ni hellre skulle vara där borta, någon annanstans, eller vara som någon annan ni älskar och beundrar, eller just nu i den där framtida stunden då allt är salighet och belåtenhet! Bara bestäm er för att vara där ni är precis i detta ögonblick, och håll fast i stillhet och själv-acceptans, vetande att ni är precis där ni ska vara!

Och låt oss sitta tillsammans och le åt skönheten och briljansen i er plan! Ni får hålla med om att ni vägleds med kärlek och visdom! Ser ni de subtila tecknen och de söta brödsmulorna som er vägledning och kärleksfulla familj från de högre sfärerna hela tiden ger er? Förstår ni hur visa ni är då ni kan dechiffrera och tolka dem till insikter, visande var ni fortfarande behöver göra justeringar och korrektioner?

”Men varför allt detta lärande i efterhand”, frågar ni er själva, ”när ska det sluta och förändras till förutseende så att tårar och lidande undviks?”

Kära ni, ni har blivit underbara andliga vuxna – de Nya Ni som antagit manteln av Gudomlig auktoritet – ha inga tvivel angående det. Ni fortsätter att leva och fungera på ett hela tiden inspirerat sätt, alltid anslutna till era högre själv och guider. Men ibland måste ni frigöra er från bärandet av onödiga bördor som inte är era att bära, som aldrig varit det, och sedan fokusera er uppmärksamhet på de platser och utrymmen där ni fortfarande skänker bort er makt.

Vi ger er ledtrådar och insikter genom känslor, men tittar ni efter och uppmärksammar tecknen och symptomen på sjukdomen? Vi vet att ni gör det, och vi vet hur mycket ni vill hindra och helt undvika sjukdomen och lidandet. Det är precis det ni gör – lär er att se och sedan snabbt agera på den svaga men söta rösten hos er intuition, hellre än att vänta på starkare bevis och yttre manifestation av ert vetande!

Varje situation och var och en av er är unik, och ingen har påstått att vara er egen läkare är en lätt uppgift. Det finns inga böcker eller manualer att följa, men det finns en visdom och ett vetande inom var och en av er som kommer att vägleda er genom varje upplevelse och situation.

Kalla på mig eller på min smaragdgröna, kalla på mig för att hjälpa er skifta till utrymmet av klarhet och frid, så att ni får se med egna ögon och förstå sanningen, er sanning!

Det är verkligen en ära att vara här med er, det är verkligen ett stort nöje att få vara del av er resa i upprymdhet! Farväl så länge.

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...